bambi

Britney förvandlad till en docka

Britney
ska vara med i en ny reklamkampanj för klädkedjan Candie's och dom har photoshoppat henne så mycket så att hon ser ut som en docka. Det ser nästan inte ut som en vanlig människokropp. Det är trist att vi har kommit till en tid då photoshoppade bilder är mer regel än undantag.

#1 - Tia

Herregud, hon ser ju inte direkt ut som på bilderna då hon lämnar Starbucks med händerna fulla av sliskigt kaffe eller vad hon dricker... sick!!

#2 - Claire

Hon ser faktiskt bättre ut med lite hull på kroppen, det är sjukt hur idealet ser ut idag..



till svar på din kommentar så är det tack vare dig jag vann :) Jag hade aldrig hört talas om katrinsgoodiebag om det inte vore för dig :) tack!

#3 - puff

helt sjukt. hittade en artikel om just detta.

http://nyheter24.se/noje/kandisar/172988-britney-retuscheras-i-ny-reklam

#4 - Lena

Håller med. Det är lite sjukt att alla bilder man ser i media är retuscherade. Snacka om att det inte är konstigt att många får skeva kroppsuppfattningar.

#5 - Anna Kaagaard Kristensen

De kan jus kita i att använda modeler alls och bara måla upp dem direkt så sparar de pengar :D



Cosmopolitan hade ett omslag för något år sedan som var retuscherat så att det såg helt sjukt ut, det fanns inte en naturlig milimeter på bilden, typ som britney här ovan.

#6 - ullisar

håller med om att hon ser helt okej ut med lite hull! fast hon är grymt vacker på redigerade bilderna... det kan jag inte låta bli att tycka... :(

#7 - Snus Ove

Hon ser fin ut på båda bilderna :) ... men det finns ju en riktig Britney docka också!