bambi

Tävling - Vinn valfri Lundmyr of Sweden body!


Lundmyr of Sweden är en av mina favorit barnklädesmärken med bra kvalité, fina tryck och unisex kläder. Och nu har ni chansen att vinna en valfri Lundmyr-body från Dunderbutiken!

Dunderbutiken har många bra märken inom barnkläder, leksaker, nappflaskor och sängkläder. Vilket är ditt favoritmärke hos Dunderbutiken? Motivera gärna varför du gillar just det märket så mycket! (Det ger mig lite tips om vad jag kan ha som pris i tävlingar i framtiden!) Skriv ditt svar i en kommentar till detta inlägg tillsammans med mailadress eller bloggadress.

Tävlingen pågår i en vecka och avslutas alltså onsdagen den 29 april kl. 18.00. Jag lottar då två vinnare som vinner en valfri Lundmyr-body! Vinnarna får välja mellan flera olika färger, tryck och storlekar som Dunderbutiken har i sitt sortiment av Lundmyr-bodies.




Följ gärna min blogg på Bloglovin'
bloglovin

och rösta gärna på min blogg på Mammablogg Galans hemsida!!
Min blogg är nominerad, rösta på den! 
#1 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

hej! jag har röstat på dig igen! tycker mycket om din blogg och läser den varje dag!



jag vill vara med och tävla! jag tycker lundmyrs kläder är så söta. så skönt med ett märke som inte är utstuderat pojk och flicka också!

#2 - Therese - Eira min ögonsten - Bloppis i bloggen!

Jag tycker faktiskt att Lundmyr är det bästa märket dom har på barnkläder i den butiken. Så fina och som du skriver, UNISEX! Min favorit är Lundmyr, Star body - Svart och det är såklart den jag vill vinna till min lilla älskling Eira. (I strl 80)



Annars är Babylonia ett bra märke. Har deras bärsjal tricot-slen och den ÄLSKAR jag.. Härlig kvalite, lätt att knyta och underlättar bra. Jag har inte så stark rygg men jag kan fortfarande bära min lilla knubbis utan problem i den :D

#3 - Dante

Whaa! En Lundmyr-tävling! Fan så bra, den vill jag vinna (hoppas kan man ju alltid).



Jag måste, helt ärligt, säga att Lundmyrs kläder ligger mig varmast om hjärtat. Dels kvalitén givetvis, men också för att samtliga plagg passar såväl pojk som flicka och det gillar jag! Dessutom är kläderna stilrena till sin design men ändå utmärkande -man känner lätt och snabbt igen ett Lundmyr-plagg. Och det är minsann inte illa.



#4 - Lena -Chokladmamman

Hej!



Är gärna med och tävlar. Mitt favoritmärke hos Dunderbutiken är Levi´s. Tycker deras kläder är snygga och de plagg jag har av det är jag väldigt nöjd med.

#5 - En Mölnbobos Liv - Mammablogg

http://molnboanna.blogg.se/2009/april/valfri-body.html



Jag är gärna med och tävlar, jag har länkat i min blogg se länk ovan.



Jag gillar märket Lundmyr för att de har så mycket olika saker. Fina kläder för olika åldrar och sen fina nappar, pipmuggar m.m. Vi har haft en hel del Lundmyr saker och nu skulle jag gärna vilja vinna en body till min kompis kommande bebis.

#6 - emma - mamma till meja

jag vill gärna vara med och tävla också :) hade köpt en body från lundemyr med texten pytteliten när skruttan skulle födas. hon var ju dock inte pytteliten så den blev inte använd...

#7 - Jacks mamma * Ung, snart högskolestuderande mamma*

Vilken rolig tävling!



Lunmyr är ett underbart märke med härliga kläder men mitt favoritmärke som dunderbutiken har är faktiskt Laban. Tycker det är så otroligt söta kläder som dessutom har bra kvalite och detta utan hutlösa priser.

#8 - LindaH

mitt favoritmärke är nog lundmyr eftersom det finns något för alla, barn, mamma eller gravid!

#9 - Karin

Jag är ju såklart med :) Jag är ju en som älskar Nalle Puh starkt och det finns ju mycket fint med just Puh. Men annars älskar jag också Lundmyr, just för att kläderna är fina. Gillar att dom har ord på kläder som tex "Sötnos", "Pytteliten" och "älskling".



Jag har länkat här : http://albinsmammatavlar.blogg.se/2009/april/tavla-om-valfri-lundmyrbody.html

#10 - evamar - tävlingsblogg

Jag gillar Lundmyrs kläder, för att de är enkla med fint svart-vitt med läckra röda detaljer.



Sen är jag barnsligt förtjust i Hello Kitty. Att steka Kittyägg känns just nu som ett "måste" efter att jag såg den fiffiga formen...



Har länkat här:



http://evamar.blogg.se/2009/april/body-29-april.html

#11 - Therese

Vilken bra tävling du har! Jag skulle jättegärna vilja vinna en ny lundmyrbody till min lilla dotters lundmyrsamling :) Vill ha nåt med "Gullunge" för det står det på hennes andra lundmyrsaker. Jag gillar märket för det är så fina enkla men ändå inte enkla kläder o saker...svårt att förklara men vi Love Organics! min mail är [email protected]. Håller våra tummar på denna tävling! Annars så gillar vi Plastisock,Lipfish o villervalla mf. Mvh Therese & Amelia

#12 - a-k

Jag vill vara med och tävla, jättefina grejjor juh!

#13 - Ung pappa till Inez

Hej



Lundmyrs design är snygg och stilren och perfekt kombination mellan svart, vit och rött. Även för att de har unisex kläder är ett stort plus i kanten och att det har haft så pass bra passform på våran dotter. Vore perfekt om jag skulle vinna tävling för då skulle Inez kunna få riktigt snygga kläder igen ;) Jag gillar märket laban för att det är så gulligt, enligt mig.



unga[email protected]



MVH Jonas

#14 - TESS

Jag gillar Lundmyrs bäst! :)

#15 - jenny

Vilken rolig tävling med jättefina priser. Själv gillar jag lundmyr för deras snygga, stilrena kläder & gulliga tryck. Snoffs tycker jag också om och det för deras färgglada & lite retroaktiga stil:-)

#16 - Carola L

Jag är med och tävlar!



Länk tillb tävlingen finns i min tävlingsblogg: http://mammamuh.blogg.se/tavla



Kläderna med Tummen, Lilla Anna och Laban/Labolina älskar jag. Jag gillade sagorna som barn och nu är det Lilla ANnaför hela slanten här hemma igen eftersom Lillan älskar henne och Långa farbrorn

#17 - Amanda

Jag vill vara med. ^^



Mitt favoritmärke hos Dunderbutiken är nog förutom Lundmyr också Elodie Details. Dom har så fina saker och massa med bra tillbehör till småbarnsföräldrar. Dessutom är det typ dom enda napparna Ludwig tar så det är juh också ett stort plus från våran sida. :o)



Jag har länkat här:

http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/april/tavling-valfri-lundmyr-body.html

#18 - Angelica - geckon tävlar

Är med jag oxå. Mitt favorit märke på små flickor är nog PIPPI därför att de har både sött och kvalitet :)

#19 - Jenny i Dalby

Jag vill också vara med och tävla! :-) Mitt favoritmärke hos Dunderbutiken är Snoffs! Färgglada härliga kläder som för det mesta är helt unisex! Man blir helt enkelt glad av dem!

#20 - Carro

Jag vill vara med och tävla.



Favoritmärket hos Dunderbutiken var förut PaulFrank men de kläderna är borta nu =( Så förutom PF så är det nog Lundmyr. Underbara unisexkläder som har fantastisk kvalité. Även Labankläderna är fina.



Har länkat i tävlingsbloggen http://griffelfot.blogg.se/competition/2009/april/vinn-valfri-lundmyrbody.html

#21 - Malin

lundmyr kläderna är ju underbara!

Men annars tycker jag om snoffs. Så fina kläder som verkligen ser ut som barnkläder och inte en imitation av vuxen kläder.



Malin

#22 - Therese - Lurans blogg

Förutom Lundmyr är Snoffs en favorit, då de är unisexa - perfekt! Deras goda kvalité gör att jag kan spara den till nästa barn (när det nu blir ler pillemariskt) och då de är unisexa så spelar det ju ingen roll om nästa barn blir kille eller tjej!



http://lurans.blogg.se/2009/april/morgonens-tavlingstips.html



Trevlig dag!



[email protected]

http://lurans.blogg.se

#23 - Cilla

Mitt favoritmärke är just Lundmyr of Sweden. De är så charmiga med hjärtanet och de söta orden. Plus att jag gillar det stilrena i färgerna svart, vitt och rött. Dessutom är det skönt att de är så superenkla att matcha, för ibland behöver det inte gå lång stund innan något plagg behöver läggas i tvättkorgen igen..

#24 - Camilla

Min favorit är märket Snoffs, speciellt gillar jag deras underbyxa "myror i brallan". De överensstämmer verkligen med hur min son är just nu!



Och jag vill jättegärna vara med och tävla! :)

#25 - Jennie

Klart man är med och tävlar!

Jag gillar Esprit-kläderna... De har klara färger och inte så mycket krimskrams!

#26 - Nina

Är med och tävlar! Älskar Lundmyr kläderna! Just för att dom passar både pojke och flicka och för att det är enkla färger med mycket gulliga tryck! Dom har dessutom fina matredskap!

Hoppas verkligen på att man vinner för min lilla Sam är kanon snygga i dessa kläder!



Mvh Nina

#27 - Malin L

Hej

Jag vill vara med i tävlingen! Jag har faktiskt inte provat något märke från Dunderbutiken, varken på mig eller på min son. Om jag skulle köpa något skulle jag köpa kläder från Snoffs eller Lundmyr.

Ha en trevlig dag!

Malin L

malinlofving(at)gmail.com

#28 - Hanna

Lundmyr of Sweden är favoriten, söta små kläder till babyn liten.

#29 - rebecca

Även jag måste säga Lundmyr of sweden är det bästa av deras märken. Tuffsöta tryck som passar både pojke och flicka. Gillar även snoffs kläderna, apan är ju hur söt som helst. :)



Saker jag kan tänka mig (iallafall jag hehe) att folk vill vara med och tävla om:

Bärsjal

Barnböcker

Bola

Solhatt (tex Lindeberg)

Skor



Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2009/april/294-tavling.html

#30 - Lina

Hej, vill börja med att tacka dig för en jättemysig blogg. Mitt favoritmärke är Lundmyr. Tycker att dem har fantastiskt fina barnkläder!Kram

#31 - Bettan

Hejsan!



Jag vill gärna vara med och tävla. Mitt favoritmärke är Snoffs, eftersom jag gillar deras humoristiska kläder som t ex Eld i baken.

Är ju väldigt förtjust i Lundmyr också såklart. Gillar deras kläder med söta ord, Sötnos, Älskling m,m.

Kram!

#32 - Annica Branting

faktiskt så är det Lundmyr. har alltid gått och sneglat på de fina bodysarna, napparna, flaskorna som de har i sitt sortiment.

#33 - maria tulek

Jag älskar lundmyr sortimentet, snygga, enkla och bra kvalitet.

#34 - Lizelotte

Hej!

Jag tycker bäst om Lundmyrs sortiment. De har fina och bra unisex plagg och prylar.



Kram Lizelotte

#35 - Perla - ny bloggdesign!

Nora vill jättegärna vara med och tävla om en fin body!

Lundmyr är absolut en favorit, MEN eftersom du efterlyser nya idéer till tävlingar så måste jag säga Trumpette! Älskar deras söta & coola strumpor! De har jag fått många komplimanger för när dottern haft dom.

Dessutom kan de använad av både fickor & pojkar då det finns i olika utföranden. Färgglada & bra kvalité :)

#36 - Sarah - 21 år och tvåbarns mamma! =)

Hej! Jag är gärna med och tävlar.



Förutom Lundmyr som har väldigt fina och söta kläder med gulliga tryck på, så är mitt favortimärke Snoffs helt klart! Väldigt söta och fräcka kläder och favoriterna är ju "myror i brallan" och "eld i baken". Väldigt humoristiska kläder. =)

#37 - Elin - Snart är h*n här.

Åh, jag är med. Liten i magen skulle bli glad om den vann...eller är det kanske mamma som skulle bli glad? :)



Måste säga Lundmyr, men det är bara för att det är det enda märket jag har kommit i kontakt med. Sen om jag kan säga något märke utan att veta kvalite och så, så håller jag med några av dom oanför mig, Snoffs + Laban och tummen. :)

#38 - Jempajenny

Jag gillar Labankollektionerna och då främst Tummenkläderna. Kläder till bra pris och kvalité!

#39 - Rebecka

Skulle vere toppen att vinna! Jag gillar framför allt Laban och Lundmyr, de är så annorlunda från barnkläderna man hittar här i Italien.