bambi

Varning för Odd Molly kopior på nätet

Jag har skrivit om det förut, men tar upp det igen. Var försiktiga när ni köper Odd Molly på Tradera för kopiorna sprider sig!

Jag hade fått ett mail från en tjej medans jag var i Sälen med länkar dit man kan köpa kopior på Mollysar. Till exempel så kostar en kopia på en Everyday Long Cardigan 165 kronor och en Tenfold Knit Jacket 206 kronor.

Som ni ser på bilden så kommer koftorna till och med i kopierade Odd Molly påsar! Detta måste vi verkligen försöka få stopp på för att Odd Molly-kopior håller förstås MYCKET sämre kvalité och kommer bara förstöra Odd Mollys rykte och kommer att göra det svårare för oss som har äkta Mollysar att sälja dom senare i andra hand.

Så se upp när ni köper Odd Molly plagg på Tradera och Blocket. Om priset är väldigt lågt och om personen säljer många av samma kofta så kan det vara en fejk Molly! Själv så försöker jag mest köpa ovanliga Mollysar på Tradera, då vet man att det är nog ingen kopia!
#1 - Bina

Läskigt... eftersom traderaauktionerna ofta slantar iväg upp emot nypris.



Du har inte varningar att utfärda? Kanske inte offentligt men du får gärna maila om du vet något speciellt.



Vad härligt att ni är hemma nu - jag har följt er även om jag inte hälsat varje dag.



KRAM

#2 - Olelsi

Ojoj vad bra att du tar upp det...!!



Kram Nettan i Hälsingland.

#3 - Katinka

Ja, välkommen hem igen!

Mmm, så fult att sälja Odd Mollys sådär på Tradera. Det fanns ju sådana auktioner ute precis på Everyday Long Cardigan och man får verkligen passa sig ja.

#4 - Rövarmamman

Nops jag vill inte köpa från tradera el blocket när de gäller alla märkesgrejer, hellre att ja går och köper min miumiu i butiken så att ja får ett kvitto och vet att den är äkta samma med odd M jag köper mina i butik så jag vet vad jag får.



Allt som är dyrt kopieras så e de bara!

#5 - Camilla (lillmillan)

Hej

kan du inte visa oss länken till den hemsidan där de säljer fejk? Ingen av oss OM älskare kommer ju handla där iallafall!

#6 - Bina

puffar på och hoppas på att få ett svar..

#8 - Emma

Jag var in på ovanstående sida för någon vecka sedan,och såg hur mycket kopior det fanns.Jag som är en inbiten peak performance användare såg hur mycket kopior det fanns.Billiga var de också under 300kr för en jacka,ännu billigare om du köpte flera i samma modell.Bilderna som används på den sidan har jag även sätt på tradera."Den som säljer" har ungefär 5-10 plagg i samma modell.

Så man tror att man gjort ett super klipp när man köp ett plagg för 1000kr som i vanliga fall kostar runt 3000kr.Men man lär nog märka rätt snabbt att kvaliten inte är den bästa..

Ha det bra//Emmiz

#9 - Bina

Oj tack jag tänkte kanske via mail ;) men tack.

#10 - Agneta

Hej!

Tack för en jätte bra Odd Molly blogg. Jag handlar och säljer en del mollisar på tradera men är väldigt försiktig, såååå bra om du håller uppdatering på vilka plagg det för tillfället finns kopior av. Har en ? om tagsen, det är ju lätta att ta av och sätta på igen de säger ju inget alls om plagget är använt eller ej!! och kopiorna har ju oxå tags så egentligen vet jag inte varför de ska följa med ett använt plagg!!!

#11 - Ulrica

Hej



Jag är nog en av dem som tyvärr gått på niten och lagt bud på en Odd Molly kofta som jag vunnit och nu misstänker är fejk. Jag har inte betalat den ännu och står i valet och kvalet hur jag skall göra. Det gick lite väl fort när jag la budet och sedan tittade jag på övriga försäljningar som säljaren hade samt omdömena. Jag har mailat säljaren i efterhand ochh bett att hon skall bekräfta att den är äkta, vilket hon nu gjort.



Vad tror ni om detta?

http://www.tradera.com/auction/auction.asp?aid=94857328



Tacksam för snabbt svar.

#12 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Ulrica: Det verkar som att personen importerar en hel del varor... det är ju ingen vanlig privatperson som säljer i allafall... Jag skulle nog ha varit försiktig. Jag tycker inte att det är värt att betala nästan en tusenlapp för att slippa negativt omdöme, då är det bättre att avbryta köpet om du ångrar dig.

#13 - ulrica

Tack för ditt svar Bambi. Jag har valt att inte gå vidare med affären och håller nu på att maila fram och tillbaka med säljaren. Inte så trevligt, men magkänslan säger mig att det inte kan vara en äkta.

#14 - ulrica

Tack för ditt svar Bambi. Jag har valt att inte gå vidare med affären och håller nu på att maila fram och tillbaka med säljaren. Inte så trevligt, men magkänslan säger mig att det inte kan vara en äkta.

#15 - tina torp jensen

Hej

Jag köpte en Odd Molly 912 Makeout dress av samma person och när jag tvättade den första gången blev den beige överdelen mintgrön eftersom den blå underdelen innehöll så mycket överskottfärg, så även jag tvilar på att den var äkta. Även har sa säljaren att den var äkta.

Nu har jag hittat en likadan klänning i min butik var jag bor.

Så jag kommer att va väligt försiktig med att handla på tradera och blocket eftersom det kotade mig en ny klänning.

#16 - Sophie

Cirkulerar just nu massor av kopior på jackan "VIVE LA DIFFERNCE" Style 312....tror att jag själv bivit lurad på en sådan....hur ser jag om den är äkta? Kan jag ens se det?

#17 - Anna

Hej! Har nog råkat ut för en blåsning :O(

Budar på en blus Odd Molly på Tradera, visste inte om kopior förrän nu när jag kom till din blogg. Har dock ej vunnit ännu...finns det någon expert som kan kika på blusen?



Mvh Anna

#18 - Bella

Hej..



tack för en underbar blogg..

Du skrev i ett tidigare innlägg att du handlat på ioffer...jag vill så gärna köpa en jacka där men vet inte hur man går till väga...jag är medlemm men vet inte hur man handlar..har du tipps råd????

Snälla maila till mig på [email protected]

#19 - Rebecka

Hej! Jättebra sida! :)



Jag köpte en Odd Molly Everyday long cardigan kofta nr 336 på tradera herromdagen, och fick precis hem dem. Jag kunde inte se på bilderna att den vara fejk, men när jag fick hem den, så kände jag direkt att något inte är helt rätt... Materialet känns ritkigt syntetiskt... Hur bör jag gå tillväga i denna situation? Vad kan jag göra? Kan man på något sätt anmäla säljaren? Eller är den enda som händer negativt omdöme? Jag behöver lite hjälp! :(



Tack på förhand!



Mvh Rebecka

#20 - Våningsregister

Kontakta säljaren och be om att köpet skall gå tillbaka! Lycka till!

#21 - Anonym

den som säljer kommer åka dit. Det är olagligt att ta in piratkopior, tillslut kommer tullen stoppa honom / henne. och efter en stämmning på 10tuseltals kronor så kommer man inte köpa mer piratkopior... tro mig, jag vet! /Gamal säljare.