bambi

Vecka 15 - #898-903 Cupcake-serien
Cupcake-serien har gjort entré! Med sina linnen, toppar och trosor i mjukaste bomull och tencel. Tencel är ett helt nytt fiber som utvinns ur naturlig trämassa. Tencel har en slätare yta än andra fibrer och den känns bekvämare när det är varmt och fuktigt. All fukt absorberas in i den extremt fina fiberstrukturen och plaggets bärare förblir torr och sval. Perfekt alltså till basplagg!

Alla plaggen finns i fem färger:
chalk, purple, dark powder, pink och dark blue. 



Men alla fina detaljerna gör att plaggen blir basplagg med det där lilla extra!




#898 Cupcake Tank                                 #899 Cupcake Top



#900 Cupcake Tankette                          #901 Cupcake Longtop


#902 Cupcake Panty                          #903 Cupcake Long Under



Själv så har jag en Cupcake Longtop i Dark Blue. Jag tycker att det sitta väldigt bra och jag älskar längden och känslan av tyget. Tencel verkar vara ett väldigt bra material, är mjukt och verkar slitstarkt. Hoppas att det kommer att användas mer och mer i kläder!

Jag tycker att Longtoppen är ett jättebra vardagsplagg och den passar utmärkt under Odd Mollys koftor eller bara som den är  :)



Har du en Cupcake? Vad tycker du om den? Hur använder du den eller har tänkt använda den? Vad tycker du om det nya materialet tencel?
#1 - Mia

Vad kostar Cupcake tank och tankette? Jättesöta!

#2 - Katinka

Jag har ju en Cupcake tank i dark blue som är jättefin och sedan köpte jag Longtoppen, som faktiskt är ännu finare tycker jag, först i chalk och nu har jag även investerat i den i dark blue. Skulle vilja ha den i powder också, men har inte hittat den någonstans än.



Underbar topp att använda både till vardags och till fest faktiskt. Jag älskar den med sina spetskanter och fina passform. Den sitter så otroligt snyggt på tycker jag!

#3 - Therese - Eira min ögonsten

ett par sånna trosor, i bägge modellerna skulle jag gärna testa :)

#4 - Anonym

Jag har linnet i Lila. jätte användbart till alla möjliga plagg i vår och sommar kollektionen 2009. Passar suveränt till Lila spoiler underskirt och 9th sweater den beiga. :-) Jätte skön kvalitet...Obs! stor i storleken.jag gick ner 2 storlekar.

#5 - Therese - Eira min ögonsten

Vart kan man köpa trosorna föresten?