bambi

Vecka 17 - #874 9th sweater

Denna vecka är det 9th sweater som tas upp. En nykomling för vårkollektionen 2009 som blev i allafall en av mina favoriter direkt. Så fort jag såg den kände jag att en sån måste jag ha!

Tröjan är i 100% bomull. Den är stickad i ett ljuvligt mönster och har knyt fram i en kontrastfärg. Tröjan är klockad både vid midjan och även i ärmsluten.



Finns i färgerna: blush, chalk, dark powder, purple och rose. (9th sweater i Rose finns det ingen bild på, men den har sålts hos bland annat ajaBaja.)


Jag har 9th sweater i färgen purple. Den färgen är ganska så ovanlig och jag hittade den hos Mathilde i Stockholm tack vare tips från en läsare! Jag har även provat den i chalk och dark powder och skulle gärna vilja ha den i dessa färger också.

Tröjan känns så otroligt användbar, som en finare vardagströja men även som en kofta till fest. Tyvärr så har det blivit en ögla på min i ryggen (ganska långt ner), men det gick att fixa så att öglan är inåt så att den inte syns. Funderade på att lämna tillbaka den men eftersom den är så ovanlig så vågar jag inte det och riskera att bli utan. Kanske får lämna in den hos en skräddare för lagning.

Men jag är helt kär i 9th sweater och jag tycker att den är helt underbar!


Har du en 9th sweater? Vad tycker du om den? Passformen? Kvalitén?
#1 - Tess trött tokig morsa

virkade tröjor är inte min grej...



ha en kanon måndag något roligt på schemat?

#2 - Jenny

Jag har provat en rosa och gillade inte passformen. Den var ganska trång i ärmen och det var svårt att ha en tunn topp under, då klistrade tröjorna ihop sig...

Den är snygg!

/Jenny

#3 - Maria

I love it, har en i chalk men MÅSTE ha en i rosa. Någon som vet var den finns?!



/Maria



#4 - Anna-Karin med Filippa

Jag har en i chalk och jag gillar den jättemycket. Tyvärr blir det väldigt lätt öglor på den, det är väl enda nackdelen.

/A-K

#5 - alicia

vad kostar den?

superfin var den!

kram

#6 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

alicia: Den kostar 1600 kr.



Maria: Jag har sett en rosa i storlek 2 på Tradera!

#7 - Malin

Jag har en i chalk och den är jättefin och skön.

Kan verkligen rekommendera den.

#8 - Katinka

Jag har faktiskt investerat i en i chalk och en i dark powder nu för de är så ljuvligt fina! Till kjol eller jeans över ett linne eller över en tunika passar de utmärkt.



Stl 2 som jag köpt sitter fint tycker jag!

#9 - Anna-Lena

Jag har den i chalk och jag har kombinerat den med den lila underkjolen och det lila linnet. Jätte snyggt!!! Super bra passform jag får jätte mycket beröm för det. Skulle kunna tänka mej en rosa också..

#10 - karin

Jag har en i rose, trodde jag köpte en i blush men blev positivt överaskad, tycker den är finare än den mörkare rosa.

den är väldigt fin, är tyvärr lite frusen av mig och vill hellst ha på mig varma koftor så det blir en aning knöligt med ärmarna under en varmare kofta.

det är väldigt snyggt fall i tröjan men eftersom jag är lång så sitter den väl inte riktigt perfekt, men nästan:)

tror att den blir perfekt i sommar när det är lite varmare:)



#11 - Kit Brodin

Hej!



Jag har nyligen köpt en i purple str 2 och ångrat mig, någon som vill köpa. Annars sätter jag ut den på Tradera eller blocket. Helt ny och givetsivs oanvänd. Hälsn Charlotte