bambi

Dagens outfits
#1 - Linda

Den är ju helt ljuvlig och du klär superbra i den...

#2 - Elin (Edvinsmamma)

Vilken fin outfit bild, gillar när Zack sitter på sängen bakom och ser söt ut :)



Kram

#3 - Johanna

Väldigt mycket klänningar, borde du inte klä dig i kostym ibland så inte Zack tror att mamma alltid har tjejiga kläder? Med tanke på ditt genus tänk ;)

Den var för övrigt väldigt fin!

#4 - Sinna

Den är verkligen så fin, din Indy! Väldigt figursmickrande måste jag säga. Jag skulle också vilja ha en, men 3000 pix är lite för mycket för en arbetslös tvåbarnsmamma!

#5 - Katinka

Den ser härlig ut Bambi. Var förbi och kikade lite på den här på Kålle & Ada i Göteborg och den var allt fin. Men nu väntar ju höstplaggen igen och det är dags att börja prioritera dem....

#6 - ♥ ♥ ♥ bambi - Vill du gästblogga hos mig? ♥ ♥ ♥

Johanna: Men nu är det ganska så stor skillnad på en könsmogen kvinnokropp och en bebiskropp. Jag tycker att man ska försöka klä sig efter sin kropp och vad man ska göra. Sen så använder jag knappast bara rosa, utan försöker variera mina egna kläder rätt så mycket.

#7 - Jolanta

Så fin och så nöjd är du, tjejen! Glädjer ögat att se på dig!

#8 - Ina

Indy dress är verkligen jättefin!! Älskar färgen, modellen och de vackra detaljerna!! Du är jättefin och lille Zack också såklart!!:-)

Kram Ina

#9 - Mia

Är sugen på en Indy dress i blått men jag har fått för mig att den är svindyr, över 3000 kronor...fast jag hoppas jag har fel :) Du passar oerhört fint i din i alla fall! Och förresten, jag tycker att du passar enormt bra i din Schottis och Kobe den röda - du klär väldigt bra i rött! :)

#10 - Nina

Ud är söt.

En liten fråga ang ditt hår. Ser det ut så där när du går upp på morgonen eller nehöver du blöta föna kamma platta? Ditt hår ligger alltid så fint