bambi

Dom nya sovrutinerna är toppen!

Sötnosen har blivit så duktig på att sova länge på morgonarna nu. Att gå upp klockan 5 på morgonen är ett minne blott! Så skönt! Idag gick jag till och med in och väckte plutten klockan 8 eftersom jag saknade honom så... sen så somnade han redan kl. 19 igår kväll.

Han vaknar aldrig innan klockan 7 nu för tiden. Det har verkligen blivit så mycket bättre sen vi flyttade honom till sitt eget rum!

Men några vänner var lite avundsjuka på våra nya sovrutiner, deras son har börjat vakna varje halvtimme nu under natten (han är lika gammal som Zack). Dom tror att det är fler tänder på gång... Men det är ju fruktansvärt jobbigt att vakna så ofta under natten... stackarna!
#1 - Ann-Louise

Vad skönt det måste vara att slippa gå upp så tidigt. Vi har flyttat W till eget rum sen en vecka tillbaka, men än så länge vaknar han fortfarande kl 4 på morgonen och anser att det är dags att gå upp då :(

#2 - Linda

Sovrutinerna ändrar sig ganska ofta här. Periodvis tycker William att halv sex är en ypperlig tid att stiga upp, men så emellanåt har han perioder då han sover till runt 7. Lagom när man vant sig vid att få lite sovmorgon så återgår han till sina "härligt" tidiga morgonar igen! ;-)

#3 - Rebeccas.se

Åh vad härligt!