bambi

En månad senare...

Det var en månad sen jag vägde mig och registrerade vikten. Jag har under denna månad ätit det jag har velat och unnat mig både glass och godis (men verkligen inte varje dag). Jag har i allafall bara gått upp 0,5 kilo sen jag slutade med Cambridgekuren för 2 månader sen. Man brukar räkna med att man kan gå upp ca 2 kg som är vatten... men om man trappar upp långsamt så ska man inte gå upp något alls efter avslutad kur.

Jag vill bara säga att för mig fungerar pulverdiet väldgt bra, men så är det definitivt inte för alla! Man måste hitta den metoden som fungerar för en själv bäst....
#1 - Pingla

Grattis till att du håller vikten!

Jag har kört min första omgång om 21 dagar och slutade för en vecka sedan. Nu är jag ute i bushen utan våg men det känns definitivt som jag svällt upp efteråt.

#2 - Livet i byn

Ja för mig har det också fungerat, på 14 veckor - 30 kg med Cambridge. Jag äter nu middag och shakar fruksot och lunch.



Du har ju hållt vikten kanonbra tjejen!



~Livet i byn

#3 - Ina

Det är mycket imponerande och vad skönt för dig att det håller sig så stabilt! Jag kör pulver nu och har hållit på i nästan fem veckor, har dock haft några dagar under helgerna då jag ätit ett mål mat och resten Cambridge... Får se hur länge jag ska hålla på men ett litet tag till kör jag, vill gå ner lite mer först.

Kram Ina

#4 - sofie

Gud vad kul för dig! Grattis! :D

#5 - Evalena

Jag har aldrig ätit Cambridge men väl Nutrilett o det funkar jättebra för mig. VV provade jag en gång för länge sen o det var inte min grej, kändes lite för sektaktigt på nåt vis.



Ni är duktiga som pulvrar. jag skulle sätta igång i veckan efter 2kg uppgång under Rhodosvistelsen men det tog emot så till lunch en dag blev det en påse Nutri och en ...häpp - TipTopstrut. Då la jag ner dietandet för ett tag.

;-)

KRAM(Min blogg verkar ligga nere, google har visst problem, nån mer med blogspotblog som har lika?)

#6 - lollo

Hur mycket gick du ner, förstod inte riktigt diagrammet :)