bambi

God morgon den 22 augusti!

Sambon tog det här fina kortet på en trollslända förut

Här regnar det! Usch, inget roligt väder! Jag som har ett litet uppdrag som jag har lovat att utföra idag runt lunch som innebär lite promenerande... hoppas att regnet upphör tills dess.

Idag är en speciell dag... den 22 augusti kommer jag nog aldrig att glömma. Det var ett datum som jag längtade efter i över ett halvår... det var datumet som Zack var beräknad att titta ut! Åh, så jag längtade och så jag räknade dagar och veckor fram till detta datum. Men plutten ville hellre stanna kvar ett tag till, tills vi slängde ut honom  med igångsättning den 3 september (men han tittade till slut ut den 4:e).

Men jag minns hur dom där 13 dagarna som jag gick över tiden var evighetslånga... usch... trodde aldrig att någon bebis skulle titta ut. Jag började faktiskt tro att vi inte skulle bli föräldrar, det var en sån overklig känsla. Men nu sitter jag faktiskt här den 22 augusti (men 2009) med världens sötaste plutt som sträcker fram samma bok om och om igen så att jag ska läsa den för honom om och om igen. Han tittar storögt på mig när jag läser och ler mot mig när jag läser dom roliga bitarna... det var så värt all väntan!
#1 - Tilda

Hej, Vet du om odd mollys affär eller t.ex. Mathilde har fått in något mer den här veckan som gått?

#2 - Nena

Vilken vacker bild! (Jag "samlar" på trollsländor!!!) Och den passade så fint till din vackra text. Jag väntade också EVIIIIGHETSLÄNGE på min första, fast han kom till slut av sig själv. Minns så väl alla telefonsamtal (särskilt från svärmor och syrran): Känner du nåt, eller? Är det nåt på gång?

Nåväl, tvåan kom tre veckor för tidigt och trean på utsatt datum, så det behöver inte bli likadant nästa gång!

#3 - Ina

Åh vad duktig han är, bilden är jättebra verkligen!!

Idag har vi sol och ganska fint medan det igår eftermiddag stod som spön i backen här.

#4 - modellmini ♥

Jag gick också +12 dgr över tiden m. först födda sonen, sedan kom lillebrorsan på BF... så kanske nästa gång slipper du plussa ! :-D



KRAM!