bambi

Handhygien
Jag gick och la mig igen efter frukosten. Jag känner att jag är på väg att bli förkyld och då brukar det vara bäst att sova bort förkylningen. Det är bara att så fort jag får minsta förkylningssymtom nu så tänker jag "svininfluensan". Känns som om man har blivit hjärntvättad av media... så man tror att alla runtomkring en som hostar och nyser har svininfluensan och att man själv är på väg att få den.

Jag har varit supernogrann med att tvätta händerna dom senaste veckorna. Tvättar händerna så fort jag kommer in om jag har varit ute och vid varje toalettbesök. Sen så har jag även en liten flaska handsprit i väskan som jag använder om vi är ute och t.ex. ska ge Zack banan.

Ändå, sitter jag här snorig och trött som fan.... känns nästan som om det inte spelat nån roll att jag har varit så noggrann med handhygienen...

Har ni blivit noggrannare med handhygienen nu?
#1 - momo

sv: tack! jag tycker också det är himla snyggt, alltid fräscht med vitt... (sålänge dom håller sig vita..) :) trevlig helg!

#2 - Katinka

Nej, inte direkt faktiskt, men jag brukar ha med mig en liten flaska i handväskan också. Kan vara bra att ha.



Media skrämmer upp oerhört tycker jag och visst är information bra, men ibland går det lite långt. Sitter också här och snorar tyvärr. Trist.

#3 - Sonya

Men det räcker inte att bara tvätta händerna. Alla borde använda nagelborste varje gång de tvättar händerna, det är under naglarna som de flesta baciller samlas.



Jag vill också passa på och tacka dig Bambi för en jättebra blogg. Jag älskar den! Bra variation på innehåll och bra med uppdateringar.

#4 - Sainmaa

Förstår precis din noja, jag har ju kräkfobi och kan ibland knappt sova om nätterna när den härjar.

Så så fort influensatider och kräksjuketider är så tvättar jag händerna jätteofta. Alltid när jag tagit i pengar på jobbet tvättar jag händerna t ex samt alltid när jag kommer till/från jobbet (åker ju kommunalt).

#5 - LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

nej. jag är en gris. en frisk gris.



samma med ninjan. hon slevar i sig sand och geggar med fingrarna överallt (som hon sen stoppar i mun). idag slickade hon på en bajskorv.

#6 - Mollie

Har alltid varit sjukt nogrann med handhygien.Min dotter blir nämligen jättesjuk när hon får maginfluensan. Så den försöker vi undvika, genom att sprita händerna bla...

#7 - pussy fatale

Äh, spänn av och ta en kaka!

#8 - jessica89

ja, jag spritar händerna säkert minst en gång i halvtimmen. så fort ett barn tagit mig i handen (jobbar på förskola) eller jag har taigt på ett handtag eller ngt. Blir paranoid om någon hostar och vågar knappt äta min lunch om ngt barn råkat andas i närheten av min tallrik



helt galet, så står man där på toaletten och har spritat händerna så kan man inte komma ut för handtaget kanske är smutsigt :P



pussy fatale: en sån kaka skulle jag behöva!