bambi

Tant Bambi

Ja, jag har ju tidigare skrivit om hur ung jag känner mig... men just nu är det tvärtom.

Igår när vi presenterade oss för våra nya mentorselever så frågade en elev hur gammal min kollega var och han svarade... sen när det var min tur att presentera mig så lät jag eleverna gissa hur gammal jag är... första budet blev "35".  Sen "32"... okej, det kanske inte var så långt ifrån (jag är 29) men jag tycker ändå att jag ser och beter mig rätt så ungdomligt (min egna objektiva uppfattning, alltså)?

Men jag tog inte åt mig så mycket... men sen imorse när jag satt på pendeltåget så sätter sig en äldre dam bredvid mig och ger mig en komplimang för min vackra blus så började jag fundera. Är det mina kläder som gör att jag ser äldre ut än vad jag är? Visst är en del "Mollysar" tantiga.... men inte så farligt tantiga tycker jag. Eller är jag "Odd Molly-blind" och ser inte tantigheten i kläderna?

Nåja, jag gillar kläderna trots tant-varningen.... jag får väl leka tant-Bambi trots min unga ålder   ;)
#1 - Linda

En blommig blus är väl kanske lite tantvarning, kanske inget jag skulle ta på mig, fast jag har faktiskt en vit blus med blåa broderier på i garderoben, men den är för tillfället för liten...

#2 - Sofie

Nä, tror inte att det har med mollysarna att göra. Dock tycker jag att det är otroligt svårt att gissa ålder på folk mellan 25 och 35. Är själv 26 och låter ibland folk gissa också, det är kul ;-) Kul också när busschaufförern frågar barn-eller vuxenbiljett, haha. Ha en bra dag!

#3 - malin

Just DEN blusen är faktiskt lite tantig :-) Åh tur är väl att de sömer efter kläder och inte efter rynkor kanske?



Ta en Ed HArdy-tröja en annan dag och låt eleverna gissa då, då blir nog svaret närmre 25!

#4 - caroline

Snygg bloggdesign :) gjort den själv?



Ha en bra dag!

#5 - Amelie

Mmm... Jag tycker att kläderna är tantiga och inte alls min stil. Men din blogg gillar jag :)

#6 - e

Jag tycker också att kläderna mestadels är otroligt tantiga ...

Men Odd Molly verkar "stort" bland alla lärare har vi konstaterat.

#7 - dami

Jag älskar Odd Molly men jag sväljer det inte med hull och hår :D Jag tycker en del plagg är klassiskt eleganta, en del lite väl hippieliknande för mig och en del är faktiskt lite tantiga och flaggar clown för mig, men för det allra mesta är de bara rent ljuvligt vackra.

#8 - nina

Jo jag tycker absolut att Odd Molly är "tantigt". MEN grejen är att jag gillar tantigt och tycker att ihop med ett par snygga jeans och en frisyr eller sminkning som bryter av blir det jättesnygg.