bambi

Clementinknarkare

 
Han klarar av att äta hela klyftor fint, jag håller upp
dom mot ljuset först för att se att det inte är någon kärna i.



Ja, så här ser en clementinknarkare ut. Jag vet inte om man borde sätta honom i någon slags avvänjningsklinik eller något? Han får aldrig nog, så då måste vi säga "nej" (hatar att behöva göra det, men efter 2-3 clementiner så känns det som om man måste säga stopp). Och precis som en alkoholist som blir nekad att dricka sprit eller en spelberoende som inte får spela så blir han A-R-G. Han måste ha sina clementiner!

Så nu har vi fått börja gömma clementiner här hemma och bara ta fram en åt gången. Jag och sambon tycker också om clementiner, så vi får äta dom i smyg. Helst efter han har gått och lagt sig. Så är det att leva med en plutt med ett beroende.
#1 - Anonym

Jag håller med plutten... clementiner är gott :)

#2 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Hehe! :) Min V älskar också Clementiner, han vill både äta dem och använda dem som bollar....och visst är det gott! Svårt att bara äta en!

#3 - Anonym

Min dotter är lika dan. Hon är klementin tokig! Hon går omkring och pekar på klementinerna och säger "Min!"



#4 - Martina

Som tur var är det ju ändå ett clementinberoende, det hade ju kunnat vara värre ;) Söta plutten!

#5 - Linda

Hihi, känner igen det där! William ÄLSKAR clementiner!! Men hans nojjiga mamma klipper fortfarande klyftorna i mindre bitar. Är lite rädd efter att hans storebror satte en klyfta i halsen när han var liten och det höll på att gå illa.

#6 - Lena -Chokladmamman

Alfons älskar också clementiner. Men efter att han fick lite blåsor runt baken efter det starka, lösa illaluktande bajset som blir så får han vara utan ett tag. Sen får vi sätta en ganska hård gräns hur många han får äta, hans mage och hud verkar inte riktigt klara av för många.

#7 - anna

Hej på er=) kolla gärna in



Årets bästa svenska jullåt!

"Äntligen är det Jul" med discocrew



http://www.youtube.com/watch?v=6zl9br6zSgo&feature=subtivity



ni kommer gilla den=)

#8 - Nina

GAHHH MEN HUR SÖÖÖT ÄR HAN EGENTLIGEN

#9 - Skrytmorsan

Åh, SÅ söt liten clementinknarkare!

#10 - Linda

Jag vet precis hur det är... min plutt är tokig i alla sorters frukt, så står det sådant mycket synligt framme så tjatar han... Men det passar ju inte att man äter en banan och två clementiner precis innan middagen, och får han inte som han vill så skriker han i högan sky...