bambi

Julklappstips 11: En personlig barnbok

Jag har länge tänkt göra en personlig barnbok till Zack. Jag kan tänka mig att det är jättespännande för barnen att få se sig själv delta i en saga. Just nu är Zack också speciellt förtjust i att se foton på sig själv och andra han känner, han pekar på kort på sg själv som vi har satt upp och tycker att det är jätteroligt att få höra att det är Zack på bilderna.

Beebook har flera olika personliga sagor att välja mellan: På promenad i trädgården, Min bästa kokbok, Min bästa bakbok, Den magiska resan till elefanterna och På skrotarjakt.


Jag tycker att det är extra kul att det finns enkla kokböcker och bakböcker där barnet kan vara med på bilderna och med dens namn.

Verkligen en jätterolig och personlig julklapp som jag tror att i stort sett alla barn skulle uppskatta!

Böckerna kostar från 169 kronor, alltså inte mycket mer än en vanlig barnbok, och då ingår bild på barnet samt barnets namn. Dessutom har Beebook ett samarbete med Astrid Lindgrens Barnsjukhus som får 10% av all deras decemberförsäljning (årets bästa försäljnngsmånad!).

Beebook gav mig chansen att få göra en bok åt Zack, så då valde jag en som var från 1-3 år, nämligen På promenad i trädgården. Det tar ca 10 dagar innan jag får boken, så jag kan tyvärr inte visa er den ännu. Men jag ville tipsa er så snart som möjligt så att ni också hinner göra en bok och få den innan jul! Senast måndagen den 14:e december måste ni beställa er personliga barnbok för att hinna få den innan jul!

Tusen tack till Beebook som sponsrade mig med en personlig barnbok till Zack!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!
#1 - NIna

Bra tips. Har tänkt beställa sån länge, Nu kom jag till skott å gjorde det.

#2 - Tess

Vilken tuff present! Det tror jag nog att jag skulle ha gillat när jag var liten också :-)

#3 - Sofia

Jag har också haft ett "samarbete" med Beebook men dom hörde aldrig av sig efter tävlingens slut (Fredrik tror jag den killen hette).

Nä Beebook kommer jag ALDRIG att beställa av!