bambi

Julklappstips 10: Gulliga påslakanset till spjälsängen


Jag fick hem två stycken Tummen påslakanset för spjälsäng från Dunderbutiken. Dom är ju så fina! Tidigare så har Zack bara haft två slitna IKEA påslakanset som vi har varvat emellan, men nu har han detta söta Tummen set! Ja, för jag tänkte faktiskt lotta ut det andra setet till er söta läsare (värde 359 kr)! Och vem vill inte se sin söta älskling sova bland dessa gulliga figurer?


Förutom Tummen, så har Dunderbutiken även jättefina påslakanset med bland andra Laban, Barbapappa, Mumin och Lilla Anna. Ni hittar deras sängkläder för spjälsängar och vagn/vaggor här. Just nu har dom också gratis frakt (till och med den 24 december)!

Om du vill vinna det andra påslakansetet med Tummen (det vita), så är allt du behöver göra är att lämna en kommentar och motivera gärna varför just du ska vinna! Onsdagen den 16 december väljer jag ut en vinnare!

Tusen tack till Dunderbutiken som sponsrade mig med så fina påslakanset!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!
#1 - Jennyli

Hej!



Jättesöta påslakanset, verkligen!

Jag väntar våra tredje barn till våren, har bf i mitten på april. Har två små gryn innan som är snart fyra och nyss fyllda två.

Man tycker att efter två barn så borde man ha det mesta hemma, men det behövs verkligen kompletteras! Framförallt med just ett påslakanset då vår minste pojk fortfarande sover i sin spjälsäng, och vi tänker inte ta bort den innan bäsen kommer. Vill inte att han ska känna att bebisen tog hans säng.

Därför så behövs det en omgång sängkläder till =)



Hoppas snart ditt illamående blir bättre! Jag har också hyperemesis, och nu i vecka 22 börjar det lätta av liiiite. Men man är inte mycket för världen när man står med huvudet nere i toastolen och ej får behålla något!



Sköt om er, kram Jennyli

#2 - Linda

Sååå himla fina. När jag var liten hade jag en bok, om Tummen. Det var en favorit väldigt, väldigt länge. Tycker fortfarande om Tummen, så jag skulle bli hemskt glad om jag vann påslakansetet. Kanske skulle det uppmuntra min son också, och få honom att föredra att sova i sin säng, istället för min? Jag menar får man fina, söta tummen på sina lakan, så måste det ju kännas väldigt lockande att få sova där. Och precis som du, så har jag två stycken set att varva med, varav det ena har jag sytt själv, och det andra börjar ge upp... Skulle hur som helst bli en underbart fin julklapp till Theo! God jul från oss!

#3 - KisseGirl

Tummen setet är ju super fint med två små barn behövs alltid sängkläder dock sover faktiskt inte våran minsting själv vidare mycket, han gillar bättre att sova med mamma :)



Snart är det dock tags att ta tag i det där med att sova själv och då vill nog lillplutten Lukas gärna ha ett tummen set i sängen.



En vanlig visa vi sjunger här hemma är denna:

Hej Tummen upp, ända upp i taket,

hej tummen ner, ända ner i golvet,

tralla la la la la laa



Så nu håller vi Tummanrna ;)

#4 - Agnieszka- mamma till 2

Jättefina sängkläder! Skulle gärna vilja vara med och tävlar. Vi har oxå bara IKEAS sängkläder här hemma till Elton och det vore jättekul att ha lite Finare nu till julen!



kram

#5 - Bettan

Hejsan!

Tummen är ju bara för söt :)

Jag vill gärna vara med och tävla. Jag har själv inga barn men jag har en otroligt söt liten systerdotter som är van att få fina presenter av sin moster :P

Hon håller som bäst på att lära sig att sova i sin egen säng och då hade det ju varit fint med lite sällskap av Tummen.

Kram!

#6 - Dante

Åh. Elvispen vill också byta ut sina slitna IKEA-sängkläder mot något med kvalité. Dessutom är Tummen så jäkla söt!

#7 - Nea

Ååååh jag vill JÄTTEGÄRNA vinna.. älskar Tummen serien och sonen min hade skallror till vagnen med tummen och nu har lillfisan bäddsetet till vagnen i just tummen. Men när Storerbror flyttar över i växarsäng om någon månad så flyttar Lillasyster till hans spjälsäng och behöver ju nya sängkläder! Hon önskar sig verkligen det i julklapp!

Vi vill jättegärna vinna!..

kram Nea, Jamie och Julia.

#8 - Carolina - Vinn en prinsessklänning i dagens lucka i min Julkalender

Åh, så sött!

Det här skulle så gärna lilla Isabella vilja ha i sin säng - hennes pappa är helt emot Tummen-figuren men vi är säkra på att om ett sådant här sött påslakanset fick flytta in här hemma så skulle han ändra uppfattning!

#9 - Therese

Åhh vad roligt det skulle vara att få vinna Tummen till min lilla tjej som nu har hunnit bli 2,5 vecka :)

#10 - Therese - Eira min ögonsten - Jultävlingar i bloggen!

Jag skulle verkligen vilja vinna påslakansetet till Eira. Vi har också bara 2 st slitna påslakanset som vi har varvat med till henne, ett från IKEA och ett retro från secondhand, skulle verkligen behöva ett riktigt fint och varför inte ett med tummen då? han som är så söt och kan hålla eira sällskap hela natten igenom :)

#11 - Jessica-tre killar och en tjej-Ny design

Jga vill gärna vinna ett påslakanset som jag kan inviga Tims nya spjälsäng med när vi flyttat, han får just nu sova i en hundsäng (!) mellan oss i sängen, eftersom vi inte har plats för en spjälsäng, så att flytta är ett måste, och då vore det skoj om han fick lite kvalitetsgrejor när han nu fått "stryka på foten" från det att han föddes. Visst verkar han trivas i sitt lilla mjuka "bo" men en säng är en säng, och det är lite av en happening att få flytta över honom till en riktig säng. Jag längtar kan jag säga, för jag får inte många minuters sömn när han är i samma säng som mig, är supernojjig då. Men nöden har ju ingen lag tyvärr.



Så som sagt, att inviga med Tummen-sängkläder vore skoj. Håller tummarna, haha.

#12 - Line W

Åh vad jag vill vinna! Tycker alla figurerna av Inger & Lasse Sandberg är så himla söta, särskilt Tummen...

Jag och min sambo väntar vårt första barn i februari och håller nu på att boa för fullt.. Bor i en tvåa och försöker få till en bra möblering med spjälsäng och så, vilket inte är helt lätt... Säng har vi alltså, men inga sängkläder än, men tänk vad , mysigt det skulle vara att få bädda sängen med sängkläder nu! Nu ligger bara gosedjuren där i och väntar, men det ser lite tomt ut utan lakan! Skulle jag vinna så blir det som en kombinerad födelsedagspresent och julklapp för mig (fyller år på lördag) och det skulle muntra upp mig så. Är nämligen sjukskriven nu fram till BF pga HEMSK foglossning, och det är inte så himla skoj... Hoppas hoppas...

#13 - Camilla

Jag ger det ett försök till att vinna tummenlakana.



Min son fick en lillasyster här i början av november och hon ärver allt ifrån sin storebror. Det skulle vara roligt att hon får ett eget påslakansset till sin säng och inget ärvt. :)



Hoppas att turen är på våran sida!

#14 - Förvirrade Morsan

jag vill absolut vara med i utlottnignen!

Jag älskade Tummen när jag var liten (min stora favorit) och jag hoppas min plutt kommer älska Tummen lika mycket som jag gjort! Här hemma är det också tråkiga Ikea-lakan för tillfället, så det vore verkligen kul med något nytt! Hoppas verkligen jag har tur den här gången=)

#15 - Äwiiiis

Hej !

Jag är gärna med och tävlar och skulle jättegärna vinna detta till min lilla knodd som är beräknad till den 17 april år 2010 : ) Hade varit guld värt, tummen är ett så gulligt märke tycker jag ! :)

Kram

#16 - Anna

Jag skulle så gärna vilja vinna det söta Tummen setet till en av mina bästa vänninor. Hon är gravid med sitt andra barn och lider av en sån extrem foglossning att hon knappt ens kan gå. Hon använder kryckor och hennes treåring hjälper till hemma som allt-i-allo. Jag är säker på att det söta setet skulle förgylla en liten del av hennes annars ganska jobbiga vardag. Jag tror också att det skulle påminna henne om att varenda dag av smärta är värt det underbara som kommer av det tillfälliga lidandet.

#17 - caroline

jag vill vara med och tävla :)



Skulle varra kul att vinna påslakarnasättet till min dotter. Som ensamstående sjukskriven mamma har jag haft turen att fått låna en massa saker, men det vore ju väldigt kul om dottern kunde få någonting som hon kunde spara, som är hennes eget :)

#18 - Love and be proud

Jag skulle ge bort setet till min alldeles första & alldeles nyfödda brorsdotter...bara för att hon är såååå himla söt... :)

#19 - Sandra

Jag vill vara med och tävla om det supersöta påslakansetet! Har en son nu på 14 månader som har det gröna och nu väntar vi ett litet syskon till honom i mars, då skulle det passa perfekt om h*n fick det vita=)



Hoppas allt är bra med dig och att illamåendet går över helt snart, mådde själv illa fram till vecka 21 den här gången och det var INTE kul.

#20 - Maria

Hej Bambi!

Min son skulle verkligen behöva nya sängkläder. Vi har haft sån otur när vi köpt sängkläder till honom. Vi har tre stycken, men bara ett som vi använder. Ett set försvann all färg ifrån första gången vi tvättade det, trots att det var ett dyrt märke. Det ser inte trevligt ut alls. Egentligen borde vi väl ha gått tillbaks med det, men det är lätt att vara efterklok. Det andra setet är örngottet jättelitet. Det går inte att använda, för kudden blir alldeles ihopknölad då. Alltså återstår bara ett set som är fint och komplett, så det skulle vara underbart om jag vann ett nytt påslakanset till min son!



Många julkramar från Maria

#21 - Christine

Jag vill gärna vinna pålakansättet!



Det skulle passa perfekt att min systerson fick det i julklapp, då jag redan köpt en tummenbok till honom . Han skulle nog tycka att det var jättemysigt att på kvällen få läsa (titta i) boken om tummen och sedan krypa ner under tummen-täcket och sova på tummen-kudden. Jag håller tummen för att det blir hans! :)



Ha en underbar ju! /Christine

#22 - Diana

Ååå va fint tummen påslakan set.

Väntar våran första kotte i februari så ser verkligen fram emot det. Har insett att det är väldigt mycket fint man vill ha till sin blivande ögonsten så hoppas med detta lilla inlägg kan bidra till ett fint Tumme påslakan :)

#23 - Lilla Mysan

Men åååh, så fint!

Det skulle passa perfekt i vår Minis lilla säng i vårt nya hus när h*n anländer i juni.

#24 - Frida

Hej! Jag skulle bli jätte glad om jag van det fina bäddsättet till min söta och goa son Emil som fyllde 1 år förra veckan. Han har även lärt sig att sova i sin säng så det skulle vara extra roligt att "bädda ner honom" i detta fina påslakan sätt.



Mvh Frida

#25 - Helena Dacker

Åh, det här är verkligen rätt tävling för mig. Jag deltar bara i de tävlingar där jag verkligen känner att det här vill jag verkligen vinna. Jag har ett barn på 1.5 år och nästa på väg. När vi fick första barnet så klippte jag bara sönder en hel del av våra gamla lakan och sydde nya av till spjälsängen så vi har inga nya fina lakan till spjälsängen alls, därför hade det varit så otroligt roligt att få vinna ett tummen påslakanset. Framförallt som tummen var en klar favorit när jag var liten och därför en kär barndomsvän.

#26 - Lisa

Vår dotter fyller fyra veckor i övermorgon. Hon är världens finaste. Tyvärr har vi bara 10 år gamla påslakan som jag fått från en kollega till vår spjälsäng (som även den är begagnad). Vi har önskat oss i julklapp och tänker också köpa själva så fort första barnbidraget kommer, men å vad roligt det vore med en för tidig julklapp i form av tummen :)

#27 - Sara Larsson

Min lilla Tuva skulle bli SÅ glad för detta fina påslakanset. Hennes favoritsnuttis är nämligen Tummen! Tänk så glad hon skulle bli att få sova bland sin figurer av hennes snuttis.