bambi

Julklappstips 17: Ekologisk gosedjur

Denna supersöta Ekomus fick Zack från Babykoncept. Babykoncept är en webbutik som säljer bra produkter till babyn och den ammande mamman. Dom som jobbar hos Babykoncept är barnsjuksköterskor med lång erfarenhet av barn och amning.

Det är verkligen ett plus när barnens leksaker är ekologiska. Ekomusen är gjord i 100% ekologisk bomull med 100% ull stoppning. Den är CE-märkt och kan tvättas.

Det ena örat är gjord som en ring så att barnet lätt kan bära runt på Ekomusen. Sen är den verkligen mjuk och gosig, perfekta gosedjurs-julklappen!

Ekomusen kostar 249 kronor, men nu kan en av er vinna en likadan! Om du vill delta i utlottning av en söt Ekomus så behöver du bara lämna en kommentar och berätta vem som skulle få denna söta Ekomus av dig! Onsdagen den 23 december utser jag en vinnare av en söt Ekomus!

Tusen tack till Babykoncept som sponsrade mig och tävlingen!

P.S. Varje dag fram till den 20 december så har Babykoncept ett specialerbjudande i sin webbutik! Dessutom så har dom fraktfritt fram till jul!
#1 - Cizzi

Oj vilket härligt gosedjur!!

Om jag vann musen så skulle jag ge den till min söta lilla granne Viktor. Hon är hur mysig och go som helst och skulle nog verkligen bli glad om han fick ett gosedjur.

#2 - Carolina - Har Julkalender i bloggen!

Ekomusen skulle min dotter få - hennes bror har mängder av gosedjur, men själv har hon inget som hon riktigt kan kalla SITT - den här musen hade varit perfekt till henne!

#3 - chatarina

Hej! Jag är väldigt ny och okunnig inom bloggvärlden..så jag undrar om du skulle kunna ge mig några tips..hur får man en fin layout? Jag kan ju inte själv, hur gör du?

Tacksam för svar.

#4 - Pernilla

Hej! Om jag vann den gosiga musen så skulle jag ge den till min bebis som ska "titta ut" i januari!

#5 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Vilken härlig mus (och Zacks något skeptiska min...:) ).

Om jag skulle vinna skulle jag genast ge den fina musen till min tvååriga brorsdotter (och tillika guddotter) som tappat bort sitt älskade gosedjur nyligen! Inget kan givetvis ersätta hennes bästa kanin, men kanske kan musen bli nya favoriten...

#6 - Line W

Som flera redan skrivit: sök upp en sjukgymnast, så du kan få lite hjälp med foglossningen! Och försök inte ignorera, ingen bra idé... Sitter här hemma heltidssjukskriven sedan en månad tillbaka pga foglossning och 2 månader kvar till BF. inte kul! Är förskollärare på småbarnsavdelning och det gick inte! Är min första graviditet och är himla glad att jag i alla fall inte har nån liten att ta hand om här hemma, till skillnad från min syster som väntar nummer 2 och också har väldiga problem med foglossning...hon har en 2,5 åring hemma.



För att muntra upp kära syster-yster skulle jag vilja vinna musen till hennes bebis som är beräknad 5 februari. Hon behöver det för att pigga upp sig och glädjas (vilket hon ju också gör såklart), trots ont i rygg och bäcken, dålig sömn och ont om pengar pga flytt till nytt hus...



Så nu hoppas jag bara att jag har turen att vinna!

#7 - Agnieszka- mamma till 2

Om jag skulle vinna så skulle Elton få den då han inte har många egna gosedjur. Dem flesta är Novas som han får låna....



kramis

#8 - Therese - Eira min ögonsten

Jag vill vinna den så jag kan ge den till Eira, hon har få ekologiska leksaker och behöver verkligen fler. Har nästan lite dåligt samvete över det. Och hon älskar gosedjur som hon kan gå runt och bära på så denna skulle passa henne perfekt :)

#9 - Christine

Jag skulle vilja ge gosedjuret till min kommande bebis. Det skulle bli hans/hennes första gosedjur och den skulle få sitta bredvid i spjälsängen och le så sött som bara en ekologisk gosemus kan! :)

#10 - äwiiis

jag vill gärna vinna en eko mus till min lilla dotter som jag ska föda i april. Skulle bli så fin i hennes rum, å så är det ju alltid kul å vinna dyra saker : )

#11 - Nea

Om jag skulle vinna den underbara musen så vet jag två barn som skulle bli enormt glada!..först och främst sonen som bara älskar gosdjur. Han skulle nog vilja dela den med sin lillasyster!

#12 - Madeleine

Vilken fin nalle, och i ekobomull dessutom!! Om jag skulle ha turen att vinna skulle min härliga systerson Wilgot på 7 månader få den. Han är ett litet mirakel i sig, han kom till efter femte IVF-försöket. Han är hela släktens lille prins =)

#13 - Ina

Ekomusen skulle vår lille Love få helt klart, han är 1,5 år och hade älskat den helt klart! Nu håller jag alla tummarna för hans skull!!

Kram Ina

#14 - Jessica

Åh! Den skulle jag vilja vinna och ge till min nyfödda dotter som inte fått något eget än utan fått ärva och låna storasysters saker.

#15 - Linda

jag vinner den gärna till min super söta kusin sanna i julklapp!

#16 - Maria

Jag hade gärna velat vinna den gulliga lilla musen så jag kunde ge bort den till mitt yngsta kusinbarn. Vi bor i olika delar av landet men ska fira jul tillsammans i år för första gången på länge. Att kunna ge bort en ekologisk julklapp som till på köpet är så där söt, skulle bara kännas helrätt!

#17 - Pernilla

jag bor pa mallorca med min pojkvan sen 4 ar tillbaka. min basta van har precis fött en underbar liten Alfred (de bor i sverige) nu ska vi antligen komma hem till familjen i sverige och fira jul och jag tankte ju da sjalvklart traffa det lilla undret. men, tydligen enligt socialstyrelsen far inte nyfodda traffa nagon som inte ar vaccinerad mot svininfluensan. i spanien far bara de som ar i riskzonen vaccinera sig... och det ar vi ju inte... sa om jag vinner kommer jag ge den fina lilla nallen till Alfred som en paminnelse att han har en "tant" som inte kunnat traffa honom an men som definitivt kommer att sakna honom.

#18 - Emma

Min älskade, lilla son Viggo skulle gärna vilja öppna ett paket med ekomusen i. Han kan behöva någon mysigt att bära runt på i lägenheten, och någon som vaktar över honom nu när han flyttat till eget rum :)

#19 - Solblomma

Min älskade lilla skrutt Emilia, som är drygt en månad äldre än Zack (var så kul att följa din graviditet med Zack i bloggen när jag själv var gravid! :o)) skulle få den jättefina Ekomusen om jag vann den!

#20 - Jennie

Jag skulle ge den söta musen till mitt gudbarn som firar sin allra första jul!

#21 - Helena Dacker

Jag vill med vara med och tävla. Ekomusen skulle gå till min nya lilla böna i magen som kan behöva en helt egen liten gosemus då storasyster har sina helt speciella gosedjur som hon inte kan sova utan. Ekomusen är verkligen perfekt då den passar så bra till en liten och är så annorlunda mot allt vi har här hemma sen tidigare och därför är det lätt för barnen att skilja på vems gosedjur som är vems.