bambi

Julklappstips 8: Mjukaste nallen!

Alla barn älskar väl nallar (även en hel del vuxna)? Så en mycket uppskattad julklapp är en äkta Bukowski nalle. Denna söta och otroligt mjuka nalle kommer från Mamsell K, som har en hel drös med söta nallar (och mycket annat). Den är cremevit och ca 40 cm lång med många söta detaljer som mössa, krage och ett sött hjärta med "Love me" broderat.

  


Nallen kommer i en fin presentpåse, färdig att ges bort i julklapp! Mamsell K har även en butik i Uppsala där dom har allt från gammaldags karameller till retro Kobratelefoner!

Just den nallen som jag fick från Mamsell K kostar 185 kronor och finns här. Tusen tack till Mamsell K som sponsrade mig med denna underbara nalle!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!
#1 - Carolina - Vinn ekotofflor från Ecoloco i min Julkalender idag!

Åh, så otroligt söt nalle!

#2 - Cia

Hej

Jag ville bara köpa en röd teraddidle dress storl 1 som finns till färsäljnng på din sida men hittar inte din mail....... Tacksam för hjälp!!

MVH Cia

#3 - Andrea

Åh du underbara kvinna! Denna nalle är min sons snuttis men den är så skitig, måste tvätta den en gång i veckan och sömmarna börjar lossa på vissa ställen. Dessutom är jag rädd att den ska försvinna då den åker fram och tillbaka mellan hem och dagis dagligen.

Har letat land om rike runt efter en ny men har inte hittat så klickar man inte sig här så vet du vart den finns! helt otroligt!

Nu fick du en prick i himlen det kan jag lova!