bambi

Julklappstips 9: Lyxiga Angel's Spa med en doft av choklad

Angel's Spa heter ett lyxigt naturkosmetik märke från Toscana. Med inspiration av dofter och ingredienser typiska från området Toscana. Härliga doftkombinationer som ger dig extra njutning. Produkterna är helt fria från mineraloljor, Paraben och Phenoxythanol.

Dom har lyxiga tvålar, badskum, massageoljor, sockerscrub och body lotion. I härliga dofter så som Extra Dark Chocolate, Ylang Ylang, White Lily & Sandelwood och Ginger, Sage & Rosemary.

Jag fick hem Angel's Spa Duschcreme Extra Dark Chocolate och Angel's Spa Body Lotion Extra Dark Chocolate från A-store. Det är praktiska pumpflaskor med fina änglar på etiketterna. Doftar riktigt mycket av mörk choklad och känns krämigt och mjukt mot huden. En flaska med den härliga body lotionen kostar 125 kronor och duschcremen 115 kronor. Helt klart en superbra julklapp!

A-store erbjuder naturliga och ekologiska hud- och hårvårdsprodukter för hela familjen. Doftljus, badsalt och massageoljor till ditt "hemma-spa"! Tusen tack till A-store som sponsrade mig med dessa härliga produkter!

P.S. Fler julklappstips hittar ni här!
#1 - A

Alltså, det här med dina julklappstips... baseras de bara på de gratisprodukter som företag skickar till dig/"sponsrar dig med"?



#2 - ♥ ♥ ♥ bambi - missa inte mina julklappstips i bloggen! ♥ ♥ ♥

A: Jag tipsar om produkter som jag själv gillar och gärna skulle få julklapp eller ge bort i julklapp själv. Sen har jag frågat om dom vill sponsra mig med detta och oftast så har dom velat det.



Jag är alltid noga med att vara tydlig med att inläggen är sponsrade när dom är det. Dom flesta verkar uppskatta det och sen är också olagligt att inte göra det (även fast jag vet att det är många bloggare som inte gör det).



Jag har även frågat alla om dom vill sponsra en tävling med samma produkt, eftersom jag gärna vill ge mina läsare lite julklappar också.. så jag hoppas att julklappstipsen är uppskattade trots att dom är sponsrade!

#3 - A

Ok, då förstår jag. Jag trodde att du själv inte valde ut dessa produkter, utan att du använde dig av de produkter som företag utan förfrågan sponsrat dig med.. Men det var ju helt fel. :)



Tack för snabbt och utförligt svar! Nu ska jag fortsätta följa bloggen med vetskapen om att julklappstipsen är "dina egna"...