bambi

Nu ska väl plutten inte frysa!


Jag fick lite smått panik imorse när jag såg att termometern visade på minusgrader. Tänk om lilla plutten fryser när han ska vara ute och leka i snön?

Så idag på min lunch så skulle jag ändå förbi apoteket och hämta ut min illamående-medicin, så då passade jag på att titta in på Po.P också.

Upptill så är det ju inga problem egentligen, bara att klä på honom en extra kofta eller tröja under overallen. Men nertill så kanske det blir kallt med bara byxorna under overallen, så därför blev det ett underställ i ull som kan användas som långkalsonger. Sen blev det två par ullstrumpor och ett par ullvantar.

Detta med vantar tycker jag är så svårt när han är så liten. Han kan ju knappt röra sina händer om han har för tjocka vantar och han vill ju kunna leka när han är ute... så fram tills nu har han haft relativt tunna bomullsvantar på sig. Han har även ett par tjockare vantar liggandes i hans låda på dagis, men dom har alltid sett oanvända ut.

Men 500 kronor gick alltihopa på... jag som tyckte att jag nästan inte köpte något! Men huvudsaken är att plutten inte fryser!
#1 - Jenny i Dalby (mamma till tre)

Har också funderat över det där med kläder under overallen. Nu går visserligen inte min V på dagis ännu, men snart så. Och ute är vi ju ändå. Ullkläderna verkar toppen, kanske också får ta och införskaffa sådana. Trodde vi hade nåt kvar efter de andra två, men hittar inget liknande i gömmorna.

#2 - Therese - Eira min ögonsten - Jultävlingar i bloggen!

dyrt men värt det!

andrahandsvärdet är bra och kvalitén med!

#3 - Malla

Så skönt o höra en förälder som ser till att skaffa BRA kläder till sina barn (för det är det verkligen inte alla som gör..)!

#4 - Andrea

ja det där med vantar är supersvårt, tygvantar kan de använda händerna men det blir ju blött och kallt. De varma vantarna gör ju att de inte kan hålla i en endaste grej..

#5 - Jennyli

Vi har oxå de svarta ullvantarna från POP. Och de är kanonbra! Vår minste är på 2 år och riktiga tjockvantar gör att han inte kan använda händerna ute. Men ullisarna är båd varma och står emot väta hyffsat! (ja, inte rent slask kanske, men i snö funkar de fint).