bambi

Sneak peek på vårkollektionen - 13 dagar kvar!


En ny del av Odd Molly kollektionen som kommer till våren är deras solglasögon! Det blir väl ett måste för varje Odd Molly fan?

Detta är inte riktigt alla, men från vänster till höger är det: #9301 Erhart 1s (bronze), #9302 Gower 1s (gold), #9304 Hewlitt 2s (almost black), #9304 Hewlitt 2s (lilac) och #9306 Markham 1s (almost black).

Priserna skulle jag uppskatta att dom kommer att ligga runt 2000-2500 kr. (jag har bara en lista på inköpspriserna, så jag försöker uppskatta utifrån den).

Har ni tänkt investera i ett par Odd Molly solisar?
#1 - Lovisa

Roligt att du visar bilder på solglasögonen som kommer. Jag har inte sett några bilder tidigare. Det kommer nog bli ett par solglasögon till våren, jag behöver nya!

#2 - Katinka

Nej, Odd Mollys solglasögon är nog ärligt talat inget för mig. För mig är Odd Molly kläder och jag måste erkänna att deras accessoarer inte är någon vidare hit hos mig. Det finns ett par andra som du inte visar här som jag tycker bättre om, men det känns som om man skulle köpa dem mest för märkets skull då som någon slags samlarobjekt och det vill inte jag bara för att jag är en Odd Molly tok annars liksom. Att mixa och matcha är alltid bäst och det finns massor av underbara solglasögonmärken såsom Armani, Dior, Marc Jacobs, Chanel och Bottega Veneta som gör bättre grejer än dessa skulle jag tro. Ha det bra över nyår! Kram

#3 - Pokergirl

Är dom bara snygga på, så absolut! :-D Gillar dom i lila, men då är jag ju en sucker för det mesta i lila...