bambi

Vecka 23

För ett tag sen så skrev jag om hur sambon hostade hela natten så att han fick sova på soffan, nu har det blivit min tur att ligga och hosta hela nätterna. Jag har blivit dunderförkyld, inte roligt så här precis innan jul! Jag som skulle vilja baka och greja, men jag är helt slut efter att inte ha sovit så mycket under natten.

Idag så gick jag in i vecka 23. Det känns som om den här graviditeten går mycket fortare än den förra. Bönan känner jag flera gånger om dagen (och har gjort det ett tag nu) och igår kväll kände sambon henne riktigt ordentligt också! Han brukar vara lite pessimistisk så här tidigt, att man inte känner ordentligt och vet inte om det är bebis eller min mage eller vad det är han känner. Men igår kväll så var det ordentliga sparkar från bönan, så då var det ingen tvekan om saken  :)

#1 - Louise

Gud så fin blogg du har

#2 - Jossan

Spännande med första sparkarna :) Krya på dig och ha en riktigt god jul :)

#3 - Linda

Gillar din blogg! Speciellt när du skriver om magen, för jag en vecka efter dig. =o) Stor julkram!

#4 - äwiiis

jag har nog känt min sen vecka 17-18, å de e min första ja väntar :) har känt rätt hårda sparkar också.



men killen kände första gången när ja var i vecka 20. Tycker min bebis har blivit så lugn nu sista veckan? Ibland undrar ja om den lever där i längre, men ibland kan nån Mini spark komma igen. Är i vecka 24 nu jag.

#5 - Äwiiis

Just ja, skulle ju fråga dig en sak !



Hur kopierar du den där bilden på familjeliv? har själv försökt men det går inte juh :S

#6 - Tilda

helt underbar blogg!