bambi

Andra leveransen av vårkollektionen har anlänt!!

Jippee! Äntligen! Andra leveransen av vårkollektionen har anlänt hos gucce och juniform! Hoppas att fler också uppdaterar sina sidor med den senaste leveransen snart.

Tyvärr var det inget som jag väntade på i denna leverans heller, i allafall inte det jag har sett än så länge.
#1 - Katinka

Vad snäll du är som säger det! Jo, jag har sett det och jag slog till på de mörkblå contour byxorna hos Gucce för de har jag väntat desperat på. Som tur är fanns det inga fler av de plagg jag vill ha för man blir ju helt ruinerad av detta Odd Molly shoppande.

Väntar sedan på en klänning, en kjol och 2 st linnen och hoppas de kommer efter nästa löning. Annars blir det kärvt här hemma.

Dina saker kommer kanske först nästa gång då? Men de kan ju fortfarande komma hos någon av de andra nätbutikerna.

#2 - sweetmama

Härligt med lite vårfärger, jag längtar verkligen till ljusare dagar och andrakläder.

Japp ditt inlägg om ng mamma väckte frågan hos mig ;o) och det droppar i svar lite då och då...

#3 - Katinka

Javisst var de söta! De finns ju i grått också, men när jag såg att de kommit in i blått tvekade jag inte för man vet ju inte om man får tag på dem sedan. Alla butiker har ju inte allt och de försvinner ju fortare än kvickt.

Jag är lite sugen på den vanliga cardigan i almost black som de har. Jag har den redan i brunt och använder den jättemycket så en till vore väl en investering, men den kommer säkert snart på fler ställen och om inte annat finns den kvar på Marengs ju.



Nej, kjolen har inte kommit än och jag vet inte om den är med denna leveransen eller ej. Jeansjackan finns ju hos Juniform så kjolen kanske kommer nu med. Annars är det väl bara att vänta.



Hoppas nästa omgång inte kommer förrän efter lön som sagt.

Det är Jamiro linnena i grönt och blått som jag är ute efter. En brun klänning som heter Imagination tank dessutom och kanske någonting från cupcakeserien. En brun sådan vore inte fel. Kjolen jag vill ha, men vi får se - det blir ju lite dyrt - är den som heter Monica skirt i grått.



Ojoj, jag blir ju helt svettig bara av att skriva allt det här...

#4 - Katinka

Vet du förresten hur Gucce fungerar gällande nätköpen? Jag har nämligen inte köpt något där förut och jag måste återigen ha tagit nästan den sista av byxorna i min storlek då storleken bara en liten stund senare inte fanns kvar. Uppdateras lagret automatiskt så det verkligen stämmer att byxorna är mina?



Hade nämligen en mindre bra upplevelse med Redhe där jag köpte ett par Odd Molly mjukisbyxor för ett tag sedan. De hade legat där länge och efter att jag köpt dem stod det att det inte fanns några kvar.Tre dagar senare blir jag kontaktad av Redhe och får då veta att de inte finns. Lite tråkigt faktiskt...