bambi

Baby @ Lindex

Jag måste erkänna att jag tycker att Lindex har jättefina barnkläder! Deras Bamse och Fem myror är fler än fyra elefanter kollektioner är ju dösöta! Men även mycket utav deras andra barnkläder!

Tyvärr så håller inte färgerna så bra och dom blir ganska snabbt "urtvättade", men kläderna är ju väldigt billiga så det är inte så pjåkigt ändå tycker jag!

Jag var in på Lindex idag och kom ut med ett par supersöta Bamse byxor och två par babystrumpor. Byxorna var så söta med katten som tittar fram ur bakfickan. Zack gillar ju att ligga på mage nu för tiden så hans rumpa syns ju en del  ;)

#1 - Katja

Exakt de byxorna fick följa med mig hem från stan idag, samt en massa andra av deras kläder. Håller med dig om att de har fna barnkläder. Tuva bytar storlek så fort att det inte gör nått att de inte håller kvaliten så länge :).

#2 - Nathalie

vilka söta kläder till de små:)

#3 - Elin & Tjejerna

Hej



När gick du på lhs? Var det nyligen? Jag har två terminer lite drygt kvar, läser dock mot yngre åldrar. Hur trivs du med att jobba som lärare då?

Vi bor i skogås, åt haninge till kan man säga, söder om stan mao..

Gillar också Lindex massor, de har verkligen ryckt upp sig på barnklädesfronten

kram

#4 - Nina

Gillar Lindex jag med. De där byxorna är sjukt fina =) Om man gör en liten beställning på nätet så kan man hämta kläderna i butiken - färdigpackade på övre plan dessutom. Kostar visserligen 20 kr och det tar ju nån dag. MEN du kan använda dig av rabattkoder och få det lite billigare:

Rabatt: B31001 (30% rabatt på ett babyplagg)

Rabatt: EE3250 (50% rabatt på valfri trosa)

Rabatt: K10450 (50:- rabatt vid order över 200:-)



När jag hadlade sist så använde jag mig av flera koder, så jag fick en jätte bra rabatt trots de 20kr. däremot så finns ju inte allt på nätet. men om man hittar något därifrån =)

#5 - mamma till V -04 & D -05

T-shirts med bondgård köpte jag här om dagen, har tvättat dem en gång och de är precis lika fina efter tvätt! Miffy-kläderna till bebisar.....mums! Hade vi haft en bebis hade jag bunkrat upp med alla Miffy-saker ;-)

#6 - Sara

Sv: Samma här! Den var riktigt bra faktiskt, sen såg jag en till dokumentär på tv igår (Jag älskar dig och dig och dig), handlade om polygami, helt ok den också :)



Lindex har väldigt fina kläder, dock tycker jag dom byter ut sortimentet för sällan.. Men dom har bra rea :)

#7 - Elin

Gillar också deras kläder. Tycker att det är perfekta "dagiskläder", då man gärna vill ha billiga med fina kläder :)

#8 - Jacks mamma

Visst är dom kanon, men som du säger dom tappar snabbt i färg! Strumporna har Jack också liggandes här hemma i lådan, supersöta!

#9 - anna

ja det blir mycket lindex-kläder här! =) när det är billigt kan man köpa många plagg och variera mycket. det är skoj tycker jag!