bambi

Gröt uppgradering

Nu när Plutten snart fyller 5 månader så tänkte vi prova en ny grötsort - Risgröt Banan. Han älskar ju sin Mild Havregröt som han får varje kväll. Han äter gladligen upp en hel portion och brukar säga "Nam-nam-nam" medans han äter. Så får se om han gillar den nya grötsorten lika mycket. Vi köpte även lite Äppledryck som vi tänkte att han kunde få till gröten, för det känns som om det blir så "torrt" med bara gröt.
#1 - Lisa

Du får lämna en recension sen! Vi bytte från mild havregröt till Nestles "Äpplegröt", vilken hon älskar. Inte testat den där, men däremot Risgröt med frukt (minns inte vilka) från Semper, men då bara grät hon. Visste vad hon ville ha och inte ;-)



Varför äppeldryck, är det inte bäst med vanligt vatten?

#2 - Ida ♥

varför vill du ge honom äppeldryck? Räcker inte vatten????

Tycker det känns så onaturligt att ge en sån liten bebis något med socker och grejer i..

#3 - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Nej nej.. det är inget socker i äppeldrycken. Den är till för bebisar från 4-månaders ålder så den är helt naturlig! Man kan börja med smakportioner med den också.. ett par teskedar så att han får smaka på äppelsmaken.

#4 - Ann-Louise

Vi köpte också sån där äppeldryck häromdagen men har inte hunnit testa den än. Har Zack smakat den? Tyckte han den var god?