bambi

Helgtävling - Vinn en Levi's body från Pippilotta!

Pippilotta var så snälla och skickade två Levi's bodies till Zack för att prova. Det verkar vara väldigt bra kvalité i mjuk bomull. Den ena är grå med hängselbyxor-tryck och en vit med slips-tryck. Verkligen superfina!

Eftersom jag älskar mina läsare, ni är ju så söta och underbara, så tänkte jag lotta ut den ena! Ni får till och med bestämma vilken ni vill ha! (Båda är så fina så jag kan inte bestämma mig vilken jag helst vill behålla själv...) Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar om vilken av dom två Levi's bodyn ni vill ha och vad ni gillar med bloggen, vad ni vill se mer av i bloggen och/eller vad ni saknar i bloggen. Glöm inte att skriva er bloggadress eller mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner!

Dom är i storlek 9 månader, men det motsvarar ca 70 cl. Om det inte passar din bebis nu så kan man ju spara den till senare eller ge bort den till någon som present. 2-packet kostar 449 kronor och levereras i en fin presentförpackning, finns hos Pippilotta.

Jag drar en vinnare på söndag kl. 18.00. Tusen tack till Pippilotta som sponsrade denna tävling med ett sånt fint pris!!
#1 - Linda

Nämen, vad gulligt av dem att sponsra med såna fina bodys. De är jättefina båda två!! Tror att vi helst vill ha en vit om vi vinner. Storleken är perfekt just nu till lilleman! ;-)



Gillar att du uppdaterar din blogg ofta och att den har mycket bilder. Lättläst och trevlig blogg där jag gärna kikar in varje dag.



Trevlig helg (och hoppas på lite tur trots att det är fredagen den 13:e idag s)



kram Linda

[email protected]

http://lindaskriver.blogspot.com

#2 - Sagolikt by Perla

Åh vilken rolig tävling! Vill absolut vara med och tävla! Skulle välja den vita om vi blev den lyckliga vinnaren :-)

Jag gillar din blogg för att den uppdateras ofta, har många bilder & för att du skriver mycket om Odd Molly ;-) Och sen har du en härlig livssyn & bra åsikter om det mesta. Intressanta inlägg.

Jag skulle vilja att du bloggade mer om matlagning, tycker det är skoj att ni tar varannan dag sådär, bra tips för trötta päron dessutom!

#3 - Mari

Hejsan!

Det jag gillar med din blogg är att du uppdaterar så ofta och det är det bästa man kan göra när man skriver blogg. Jag skulle vilja se mer av Zacks framsteg, älskar bilden när han står upp redan vid 4 månader! Det är det enda som saknas i bloggen tycker jag! :) Jag skulle vilja vinna den gråa om jag vann!

#4 - Marina & Edvin

Hej! Vi skulle nog vilja ha den vita om vi vann.

Jag gillar att bloggen innehåller så många olika saker såsom Zack, kläder och mycket annat. Det jag vill se mer av är kanske fler recept på allt gott du bakar!

#5 - josi & lille g

Den grå bodyn var verkligen fin! Jag brukar titta in på bloggen just för att du är så duktig på att uppdatera, och sen tycker jag ju att det är kul med allt som handlar om Zack då han är ungefär lika gammal som min lilla plutt.

#6 - Petra

Men vad roligt! Jättefina bodys, jag gillar den vita bäst.



Det jag gillar med din blogg är att den är så varierad, både text, bilder och filmer i en salig blandning. Det gör det spännande att klicka in här varje dag.

Det hade varit kul med lite "utebilder" från när ni är ute på promenad... eftersom jag bor i en annan del av Sverige är det alltid intressant att se någon annans miljö.



/Petra

#7 - Linda

Jag gillar den gråa bäst...

Jag skulle vilja se mera av ditt bak, gillar själv att baka så kanske mera sånt.



sen att du updaterar ofta är oxå roligt.

Tack för den roliga tävligen

Mvh Linda

#8 - Caroline

Åh, vad fin den gråa skulle vara till något rosa tjejigt till min flicka =)



Jag tycker din blogg är supermysig. Det är roligt att följa Zacks utveckling.



Det vore roligt att se hur ni bor!

#9 - Micaela

Vad kul med en tävling! Skulle jag vinna skulle jag nog välja den grå bodyn.



Jag tycker din blogg är inspirerande och kul läsning (alla Zack-bilder och videos är ett stort plus). För mig är det intressant att se Zacks utveckling och även få en inblick i livet som småbarnsföräldrer. Jag skulle gärna vilja veta mer om dina/era tankar om barnuppfostran - vad är viktigt för er att föra över till Zack och hur tänker ni kring valet av förskola etc.

#10 - Julia, en annan ung mamma

Hejsan, vad skoj tävling =) vill gärna ha den grå.



Skulle önska en ny kategori i din blogg:



Dagens händelse/ögonblick

Dagligen händer det något konstigt/roligt tex

Man ska ta ut cornflakes och paketet är sönder i botten. Plötsligt känns det som hela dagen är förstörd. Man kanske ska prova en ny vagn och självklart så är det någon annans. Att veta hur olika upplevelser påverkar en annan människan tycker jag är jätte intressant =) Vi alla är så olika men samtidigt så lika!



Kram



#11 - Cissi

Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar om vilken av dom två Levi's bodyn ni vill ha och vad ni gillar med bloggen, vad ni vill se mer av i bloggen och/eller vad ni saknar i bloggen.



Hej! Jag skulle gärna vilja ge bort den grå till mina barns kusiner. Han är född i november, men vi har bara träffat honom två gånger. I morgon ska vi ses igen, det ska bli så kul!

Vad jag gillar med din blogg är alla härliga bilder på Zack och det smaskiga receptet på brownie...såna ser jag gärna mer av! :-)

Vad jag saknar? Lite fler tips om roliga leksaker, som samtidigt är pedagogiska!

#12 - e

Din blogg är så bred, det gillar jag bäst, man kan läsa om allt möjligt. Att vi sedan har söner i samma ålder, och själva är i samma ålder, gör inte saken sämre. Du skriver naturligt, roligt och bra.

Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad jag saknar i din blogg, jag har aldrig tänkt på att "det här hade jag velat läsa", jag är nog tråkigt nöjd. Tack för att du förgyller dagarna med rolig läsning.



Om jag skulle vinna så har jag svårt att välja, men jag tror jag väljer den vita, min son har fortfarande storlek 62, så då har han något att växa i! :)

Jag burkar aldrig ha tur i lotterier, så jag lämnar inte ut min mailadress (spamrädd), men jag håller utkik, om lyckan skulle vara framme så mailar jag dej!

#13 - Hanna

Åh vilka fina bodys. Båda är jättefina, men om man måste välja vill vi vinna den grå. Det jag gillar med bloggen är att du uppdaterar ofta och att du skriver om saker jag kan relatera till.(Är ju i samma ålder och nästan lika gamla barn..) Kul med mycket bilder. Vet inte om jag direkt saknar något. Skulle vara mer bilder på lägenheten då eftersom jag tycker om att se hur andra bor. :-)

#14 - Solblomma

Åh vilken rolig tävling, tror min lillfia Emilia skulle passa superbra i den grå bodyn, så den hoppas jag på att vi vinner!

Tycker din blogg är mkt underhållande och inspirerande, har följt den sedan du var gravid, trillade in på den från familjeliv tror jag det var. Sen har vi ju bebisar i ungefär samma ålder, Emilia är en månad äldre och det är alltid kul att läsa om "likasinnande". Sen älskar jag när du lägger ut smaskiga recept- ännu mer sånt :o). Kul oxå att bloggen uppdateras ofta. Kommer faktiskt inte på något just nu som skulle kunna förbättras med återkommer om det om jag kommer på nåt!

Ha de bra!

Helena & Emilia

#15 - Agnieszka

Vi tycker din blogg är toppen som den är! Saknas inget faktiskt! Om vi skulle vinna så skulle vi vilja vinna den vita bodyn med slipsen!

kramar

#16 - Sarah

Hej! jag ligger just nu hemma med onda sammandragningar och förkortad tapp. Får bara vila fast jag har ca 15 veckor kvar. Läser din blogg för att bilderna på och texterna om Zack alltid får mig på bra humör, och får mig att tänka att det verkligen är värt allt det som är jobbigt nu när bebisen tillslut tittar ut. Din stora kärlek till din son lyser verkligen i allt du skriver om honom.



Iom att jag inte har så mycket att göra om dagarna gillar jag att du uppdaterar ofta.



Hoppas ni har en bra dag!



Sarah

#17 - nina k

jag gillar att du uppdatera bloggen flera ggr om dagen. dessutom älskar jag bebissnack och odd molly glamour.

har bara en liten anmärkning - ibland händer det att jag inte kan förstora dina bilder (t ex, dagens med zack o katten). det står "404 not found".

jag skulle vilja vinna den gråa bodyn