bambi

Hot or not: 80-tals trend

Kommer ni ta på er färgglada 80-tals inspirerade kläder i vår? Gula skor med rosa leggings? Klänningar med färgglada block? Vad säger ni hot or not?
#1 - Lena

Not! Nej så där kommer jag inte klä mig. Är inte så förtjust i 80-talsmode. Kanske kommer ha exempelvis gula skor men då till diskretare kläder isåfall.

#2 - Dante

Jag gillar färg på kläderna även om jag är dålig på att själv leva upp till det. Lite färg piggar upp!

#3 - Helena

NOT! Usch vad hemskt.. lyckades missa det värsta av 80-talets klädmode.. (född 1980).. Rätt glad för det, även om det finns en del skamkort på mig därifrån med haha..

#4 - Sofia

NOT!

Men jag brukar oftast vara lite efter så även om jag nu säger att jag aldrig skulle ta på mig ngt sånt så kankse jag ändå står där om ett år eller två;P... Men jag tror verkligen inte det!!!

#5 - sweetmama

Hi hi kan inte annat än säga HOT HOT HOT :o)

#6 - Josefin ☆

HOOOOOOOOOOOOOT! men däremot tycker jag att det börjar bli lite tröttsamt, det har ju varit färggrant 80tals mode i över ett år nu.. men iofs, blir leggings "ute" så vet jag inte HUR jag ska överleva... vägrar gå tillbaka till jeans varje dag, nej länge leva 80tal!

#7 - Angelica

Helt klart HOT, dock ej allt men bör ju tilläggas att jag arbetar i en Cubusbutik och 80talstrenden har liksom tvingat sig på mig och faktiskt mot alla odds satt sig fast..haha...fin blogg du har. kraaam angelica

#8 - Ulrica

Njjjja jag vet inte riktigt. Jag skulle inte klä mig så men det kan vara snyggt på andra.

#9 - Jessica

Not! :)

#10 - H

80-talsmodet andades optimism och framtidstro. Jag åker gärna tillbaka en sväng till 80-talet. Modet var roligare då..

#11 - Jullan

hot! dock så tror jag att om jag skulle se någon person klä sig sådär på stan så skulle jag nog tro att personen blivit galen. Det är nog inte heller något som jag själv skulle ha på mig, men på henne var det väl helt klart snyggt :)