bambi

Men jag är ju en ung mamma...

Alltid när jag läser om "en ung mamma som bloggar" så tänker jag "ja, men det är ju som jag.." och så klickar jag in mig på bloggen och ser att tjejen är så där 18-20 år... och så känner jag mig lite dum när jag inser att hon är 10 år yngre än mig.

Jag har ibland en ganska skev ålderuppfattning och känner mig mer som en 22-åring än en snart 29-åring... för så gammal kan man väl inte redan ha blivit?? Jag måste tänka efter ordentligt när någon frågar hur gammal jag är och jag kan ibland kalla 35-40-åringar för "gamla gubbar".

Men här i Stockholm så räknas jag faktiskt som "ung mamma"! Jag är nog yngst i föräldrargruppen. Jag har för mig att snittåldern på förstagångsmammor i landet var 27 år men 30 år i Stockholm. Så jag är faktiskt en ung mamma... i Stockholm i allafall  ;)
#1 - molle tassar in

här var det mycket fint ...myce bättre än den gamla bloggen..

#2 - molle tassar in igen

Måste säga att dina tips var super bra...

alltså dom om att få mer besökare till sin blogg..



suger åt mig allt som går...vill öka öka öka



hoppas det är okey att jag länkar,,säg till annars så tar jag bort den...

kram

#3 - a-k

Fick mitt första barn 1990 då var jag 21 nu väntar jag mitt sista, jag är fortfarande ung.. :)

#4 - carro - bloggar om dottern tilde

Hehe, jag känner mig som en ung mamma och jag är 21, men de flesta unga mammors blogg jag hamnar på där är dom 16-17 kanske... Jag är näst yngst i vår grupp, resten är 31 - 34.

#5 - sassa

hej , lust att byta länk?



Kram.

#6 - Linda

Jag tycker också att jag känner mig som en ung mamma... tills det slår mig att jag faktiskt fyller 32 i år! Hur gick det till?! ;-) Å andra sidan har jag en son som fyller 10 i år, så jag ÄR väl fortfarande en ung mamma (som bara blivit lite äldre).



Fin blogg du har förresten!

#7 - mamma till V -04 & D -05

Jag var 26 år gammal när vår första son föddes. Nu är jag 31 år och han fyller snart 5 år, minstingen fyller 4 år i september.



När vi flyttade till Bromma så fick jag höra att jag alltid var yngst i mammagruppen mm. Alltid den yngsta mamman på dagis mm. Här i Bromma är det dessutom högre genomsnittsålder för förstföderskor, tom 36-37 år! Och jag var ju bara 26 år (och 27)... Men jag njuter av det. Jag har alltid sagt att jag vill ha barn innan jag fyller 30 år och nu blev det så ;-)

#8 - Jennifer

Hej. Vilken fin och mysig blogg du har=) Kolla gärna in min blogg för "Dagens", då just du kan bli "Dagens Blogg" om du kommenterar eller bara besöker den. Vill också tillägga att jag inte tjänar några pengar på min blogg utan vill bara ha många som läser och kommenterar=) Vill även ha frågor då jag senare bortåt kvällen eller imorgon (beroende på hur många frågor) kommer besvara. Minst 20frågor vill jag ha=) Så börja fråga!

Tack för mina ord, ha en underbar dag!

#9 - SoffiZ-Oliwers mamma

Det där känner jag igen! Jag tycker oxå att jag är väldigt ung;), Oliwer kom när jag va 24, nu är jag 25. =)

#10 - jane

heej sikken söt bebis!!!jag är själv mamma till 4

#11 - sweetmama

Hi hi det där har jag också funderat på. Jag är ju ung mamma. fick min första när jag var 17 nu 20 år senare är jag 37 räknas jag fortfarande som ung mamma då?

#12 - Julia - en ung mamma

Klart du är en ung mamma, så länge man känner sig ung i själen så är man det =D