Min fina plutt


Vilken lycka det är att få sin egen bebis att skratta. Det värmer i hela hjärtat att se honom le. Just nu så är han verkligen inne i en rörlig fas. Det märks att han vill kunna förflytta sig, han ligger inte stilla utan rullar runt eller gungar fram och tillbaka. Vi har börjat rensa lite nu för att förbereda lite inför krypstadiet. Men vi måste rensa ännu mer, bort med allt på låga höjder!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kommentarer
evans
2009-02-17 @ 19:42:05 Blogg: http://evans.blogg.se/

Vilka härliga bilder :)

e
2009-02-17 @ 19:52:35

Smart, sätt igång och barnsäkra innan. Det går fort när de väl börjar krypa. Vår son har krypit i ett par veckor nu och man upptäcker nya saker varje dag som man måste ta bort/säkra.

Lena
2009-02-17 @ 20:00:00 Blogg: http://chokladmamman.blogg.se/

Det är verkligen det bästa som finns när ens bebis skrattar. Ingenting går upp emot det.De är så himla snabba när de börjar ta sig framåt, så du gör helt rätt i att barnsäkra innan.

Jennie
2009-02-17 @ 22:19:40 Blogg: http://jtv.bloggagratis.se

Det finns inget bättre! Så mysigt när dom blir glada bara av att se sin mamma eller pappa och höra hur dom kiknar av skratt. Edvin fick tag i en blomma i går, tänkte inte på att hans armar är såå långa ibland!

Innan du kommenterar,glöm inte att prenumerera på min blogg! Du vill väl inte missa några inlägg? Nej, tänkte väl det. Klicka på ikonen!

bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Beauty Planet