bambi

Odd Mollys nyöppnade butik
Jag kände en plikt gentemot er Odd Molly fans som läser bloggen att åka till butiken på öppningsdagen. Jag hoppades på att dom skulle ha öppet till kl.18. Men när jag kom dit straxt efter kl. 17 så höll dom på att stänga butiken  :(

Jag tänkte "Jaha, då får jag nöja mig med några bilder utifrån." Men jag kikade in och frågade om jag fick komma in och ta lite kort. Jag förklarade att korten var till min blogg och att jag hade många läsare som var intresserade av Odd Molly. Dom sa att det var okej och en av tjejerna som jobbade i butiken hade till och med varit inne på min blogg! Så jag fick gå runt i butiken utan att det var en massa kunder i vägen och fota! Så snällt av dom!

Det var som att komma till sjunde himlen. Korten gör inte butiken rättvisa! Det var en sån härlig atmosfär! Jag hade inte tänkt åka dit idag eftersom vi har tomt på kontot, men jag skulle kunna svälta en vecka för en Odd Molly kofta (vilket sambon vet så han släppte nästan inte iväg mig!). Men jag måste nog ta mig dit på måndag igen, dom har öppet vardagar 11-19.

Butiken utifrån. Vilket skyltfönster!

Dom åtråvärda kashmirkoftorna hängde så fint på rad!


Hela butiken var fylld med ljuvliga blommor! som i en dröm!


Ta att få gå hem med en sån här påse i handen! Och finaste presentpappret!


På nedervåningen mjukisdressar och 4-continent klänningar.


Ännu en bild från nedervåningen med Grandma's coats och mycket mer!


The writing's on the wall


Där hänger min älskling!


Underkläder med en sån otroligt fin spegel på väggen!
#1 - Katinka

Åhh, vad fint det ser ut och vad roligt att se dina bilder! Måste ju helt enkelt ta mig dit jag med snart. Problemet är ju kontot som du också skriver.

Jag har redan förhandlat mig på deras kläder nu så nu försöker jag lugna ner mig. Blev slutligen en bascardigan i almost black och en cupcake topp i mörkblått också så nu lever jag på vatten och skorpor resten av månaden.

Monica kjolen finns ju ute nu och jag var på god väg att klicka hem den också, men jag sansade mig i sista stund. Har ju redan köpt jeanskjolen och dessutom har jag Figure kjolen från förra våren i grått så det får ju vara någon måtta.

Väntar bara på ett Jamiro linne i grönt eller blått nu och möjligtvis en klänning....

#2 - Jolanta

Vilka bra kort du har tagit!

Jag har varit och shoppat där idag! levande musik av en trio, kakor och ack sååå fina kläder. Tyckte dock att inredningen var inget speciellt, Mathilde har det mycket finare för min kräsen smak.

Otroligt fint omslagspapper och personalen hade på sig tunikor o klänningar från sommarkollektionen, som fick munnen rinna!

De tar inte emot Amex kort, vilket var olyckligt för min del... Men jag förväntade också kropssprodukter de skrev om i somras och lite av Odd Molly doft inne i butiken... Kanske kommer sen.



Jag hittade information om att de skulle öppna just idag av en slump... Varför skrev du inget om det i din fina blogg?

#3 - Anonym

Oh, vad fint det ser ut! Önskar att man bodde i Stockholm, har man tur kanske det öppnas butik i Gbg såsmåningom. Tack för att jag fick se dina fina foto, och läsa din blogg också förstås.

Trevlig kväll!



#4 - Malin/ Hysteriska Mamman

Aha på alla hjärtans dag... det borde man kunnat räkna ut!!! Måste dit! Pronto.

#5 - anna

förstår att du kände dig som i sjunde himlen. jag har aldrig ens sett dessa kläder men nu helt plötsligt har jag upptäckt att en affär här i lilla lidköping också säljer odd molly=) komiskt.

#6 - Lena

Åh vad fint det ser ut. Får definitivt besöka butiken när jag är i Stockholm och shoppar nästa gång.

#7 - Sagolikt by Perla

Åh det ser helt ljuvligt ut! :) Såg du den fina vårjackan med volang möjligtvis? ;-)

#8 - Leffe

Ett paradis för shopoholics.

#9 - MiaShopping

Jättefina bilder! Jag var där på invigningen och det var proppfullt med folk så jag kunde inte få några bra bilder.

#10 - Peggygirl

Åh herregud..!! det måste varit som att få komma till himlen ;-) Den butiken måste jag bara besöka..synd att man bor 45 mil från Stockholm bara ;-)Jag fick två blusar av maken i present (födelsedag) förra fredagen och så köpte jag själv den röda fina siden jackan :-) Har man väl börjat att handla Odd molly så är det svårt att sluta ;-)

Jättefina bilder du har tagit !!

Ha en fortsatt fin kväll!

#11 - Marie

Hej!

Var ligger Odd Molly-butiken?

#12 - Jenny

Alla Odd Molly-fans, kolla in mina auktioner på Tradera:



http://www.tradera.com/auktioner/Jengu197



#13 - carlotta

Fiiint! Vill bara tipsa om en butik me myllystuk som jag hittat i Vasstan. Yo Soy Feliz på Vikingagatan 18. Kolla in den , bra priser dessutom

Carlotta

#14 - stina

hej gud vilken rolig butik jag älskar odd molly .

jag undrar om du vet någon bra och billig odd molly butik i göteborg?