bambi

Prenumera på kläder

Det finns ju massvis med bokklubbar för barn men även en barnklädesklubb som heter D&J Familjeklubben där man prenumerar på kläder. Man får hem kläder i brevlådan varje månad. Men jag tyckte att kläderna var ganska tråkiga och det var trist att det var så uppdelat i flick och pojkkläder. Sen är det ju så roligt att välja ut kläder man vill köpa sin lilla sötnos så klubben tar ju bort det nöjet... Så nej, det är verkligen inget för mig!
#1 - Ida ♥

nej fy va tråkigt att prenumerera på bebiskläder. det är ju typ det roligaste som finns, att shoppa kläder till sin bäse. Roligare än att shoppa till sig själv tom. Ibland iaf :)

#2 - anna

inget för mej heller. har också fått det erbjudandet. hade i så fall hellre velat ha hängslebyxorna till thea. men håller med om att det är roligast att välja ut i affären!

#3 - Lena

Neej, shoppa barnkläder är ju det roligaste som finns. Absolut inget för mig heller!

#4 - Marina & Edvin

Jag provade det där välkomstpaketet. Men slutade direkt. Nej det var tråkiga kläder och synd att man inte fick se en bild av dem innan. Det var bara en beskrivning av kläderna och då är det svårt att veta om man gillar dem. Nej det är roligare att shoppa i verkligheten!