bambi

Sälen

Kort från när vi var i Sälen för ett par år sen.

Älsklingen har tjatat om att åka till fjällen ett bra tag nu. Jag tycker inte att det är så kul och skulle hellre åka till ett varmt land, men man måste ju komprimissa så det får bli att åka til Sälen om ett par veckor.

Svärföräldrarna har en jättefin stuga i Stöten så det blir där vi kommer att vara ett par dagar. Vi får väl införskaffa en pulka till Zack eller någon slags släde? Några tips?
#1 - Jessica

Hade han kunnat sitta själv kanske ni hade kunnat köpa en babypulka med ryggstöd. Vet inte riktigt när dom rekomenderar att man börjar använda såna eller så, men du kan ju höra dig för.

#2 - Josefin ☆

jag föredrar nog också solsemester men variation är ju det bästa! jag åkte skidor idag och det var skiiitkul. Jag tror måste variera både charter och skidsemester då och då för att kunna "sakna" det ena eller andra och tycka att det är kul igen! speciellt när det gälller skidor (och solen för de som föredrar fjällen mer)

#3 - Dante

Håller nog med om att solen är bäst om man ska på semester men snö är inte helt fel det heller. Det är en särskilt känsla att vara ute i frisk kall luft en hel dag för att sen komma in till en öppen spis och ett glas vin :)

#4 - Jempajenny

Vi fick en babypulka till Agnes som var riktigt bra så det kan jag rekommendera. Se bild här:



http://jempajenny.bloggagratis.se/2009/02/20/1410571-dagens-agnes-i-pulka/



Gjorde lite mysigt med fårfäll, så satt hon som en prinsessa. Kul var det också! Enda nackdelen var väl att det bara är ett tvåpunktsbälte.

#5 - e

Vi köpte en pulka till vår plutt för någon månad sedan, funkar jättebra! Köte den på Stadium.

http://www.stadium.se/sport/lek-spel/vinterlek/085009/rocko-rocko-baby-2

#6 - anna

åh vad härligt. jag längtar såå mycket efter utförsåkning. men det blir inget i år för oss tyvärr..

#7 - Jenny

Vi var i just Stöten för några veckor sen. Härligt! Om vädret är lika snöigt och blåsigt som när vi var där kan jag ju rekommendera de riktiga fjällpulkorna som finns att hyra i skidshopen. Där blir det ordentligt ombonat...:) Annars babypulka som det tipsas om ovan. Skidåkning i all ära men jag föredrar också sol och värme - helt klart!