bambi

Tänk om man såg ut så här 2 månader efter förlossningen

Tydligen så är detta Tilde Fröling 2 månader efter att hon födde sonen Mingus. Tänk om man hade sett ut så där för 3 månader sen (Zack är ju 5 månader gammal) eller NU för den delen! Jag ligger nog fortfarande på en si så där 7-8 kilo plus efter graviditeten, vet inte hur mycket extra brösten väger nu men jag tror inte att det är 4 kilo/styck.

Men jag har verkligen ätit precis det jag har velat vilket har varit 5-6 Kärleksmums om dagen (nej, jag överdriver INTE) så jag klagar inte. Gick ju upp ca 25 kilo under graviditeten och har inte gjort något alls för att gå ner något. Dock så måste jag nog ta tag i det snart så att detta inte blir till någon vana...

Jag har haft en bild i huvudet att bara våren kommer så ska jag börja promenera mera och då ska kilona rinna av mig. Eller i värsta fall får jag köra Cambridgekuren (pulverdiet) ett par veckor för att bli av med dom sista kilona. Jag kört den dieten förut och den har fungerat bra för mig, dock så passar den nog inte alla.
#1 - sweetmama

Ha ha min yngsta är 15 år gammal vet inte om det är rät att skylla på graviditet längre ;o)

Min inställning är ganska lik din. Bara våren kommer och alla hal isfläckar försvinner då så....ska vi ut och röra på oss!

#2 - Lena

Tilde ser verkligen jättefin ut på bilderna!



Måste snart ta tag i det där med beach 2009. "Kärlekshandtagen" ska bort! Men tänker också, så fort det blir varmare ska jag ut och gå mer. Så fort han blir större ska jag träna mer. Man skjuter det liksom på framtiden och sedan är sommaren här och man går med ångest på stranden. Ska verkligen försöka skärpa mig, har skurit ner lite på chokladen iallfall.

#3 - Andreas

Naveln e ju borta på första bilden på aftonbladet...???



Jag skulle vilj se hur de där korten såg ut innan de fixades till i datorn.

#4 - Jessica

Jag har också kört Cambridge några månader, och det passade mig utmärkt som en liten rivstart i början av min viktnedgång. Har fortfarande en del att gå ner, och funderar på att köra en rivstart till när pengarna finnes. Det handlar ju bara om att lägga om alla vanor (mat, motion, inställning/syn på mat etc) EFTER dieten, för om man skulle börja äta likadant som man gjorde innan - ja då är det ju inte konstigt att man går upp sina kilon igen. Men många är ganska negativa (börjar dock bli lite bättre) till dieter över lag, och tycker att det antingen är 'fusk' eller att det inte funkar alls: "min svärmor gick minsann upp alla kilo hon gick ner". Frågan är ju då om svärmor fortsatte i sina gamla vanor?

#5 - Sofie

Men undra hur fin hon är egentligen då? Man vet ju aldrig hur mycket de har fixat till bilderna...

#6 - Solblomma

Fast alltså det är ingen omöjlighet att se ut så, jag gick iofs bara upp 6 kg under min grav och kom i min gamla 25 tums byxor efter en vecka....obs! utan att tokbanta- snarare långa härliga promenader (trots snö, regn och rusk) och nyttig mat och mängder av frukt! (Menar absolut inte att låta som nån besserwisser ,alla får se ut som de vill, men det verkar vara en allmän åsikt att man inte KAN se smal ut efter att ha fött barn och det tycker jag är jag ett levande exempel utan retuschering på att man kan!)

#7 - Jonas

Å andra sidan verkar ju bilderna vara kraftigt retuscherade med airbrush.