bambi

Zacks favoritleksaker

Zack har varit lite gnällig så därför har jag inte kunnat blogga så mycket, men han börjar bli sig själv igen som ni ser på bilden. Jag fick roa honom med en massa leksaker :)

Hans absoluta favoritleksak är helt klart prasselboken som kommer från Nalle Puhs Babybokklubb, sen så kommer nog babyspegeln som vi har köpt på Babyproffsen. Den kan han ibland ligga och titta i hur länge som helst när han ligger på mage.

Idag kom föresten gåvobeviset från Libero så att man kan hämta ut Zacks Up & Go-paket. Jag är lite nyfiken på vad som finns i det.. så jag kanske ska bege mig iväg och hämta det!
#1 - anna

Thea har också en kycklingskallra! Den tycker hon om men hennes stora favorit är förutom sin snuttefilt "Affen" en prasselbok om Tummen! Den går alltid hem =).



Vi hämtade ut Liberopaketet för ett tag sen. Många bra saker! Härligt med saker som alltid går åt på ett eller annat sätt. I vårt paket var det en boll som överraskning, den var skojig!

#2 - maria

Min dotter fick sin andra spruta igår, hon är fe, och en halv. Hon har varit precis som Zack idag, väldigt gnällig och inget har varit kul. Dessutom lite feber. Hoppas det ger sig snart.

#3 - Jempajenny

Har hämtat mitt Liberopaket idag... Inte så spännande!

#4 - Jessica (trebarnsmamman)

Men gud så söt bild! Blivit en go liten knubbis nu! ;-)



Hoppas allt är bra med dig och plutten!



Kram Jessica