bambi

Cupcake longtop
Bara namnet är ju så mysigt, Cupcake longtop. En ny bastop i Odd Mollys kollektion. En strechig sådan i 30% bomull och 70% tencel. Tencel är ett helt nytt fiber som utvinns ur naturlig trämassa. Tencel har en slätare yta än andra fibrer och den känns bekvämare när det är varmt och fuktigt. All fukt absorberas in i den extremt fina fiberstrukturen och plaggets bärare förblir torr och sval.

Finns i färgerna: chalkpurple, dark powder, pink och dark blue.  Se på dom fina detaljerna!

#1 - Therese - Eira min ögonsten

Åhh.. Gud vilken fin!

En sån MÅSTE jag ha.. Detaljerna var underbara

#2 - Dress Like a Princess

Ååh så fina

#3 - susan

fina kläder =)



Längtar till sommarn!:(



kram <3

#4 - Raisa

dom va välldigt söta måste jag säga :D

#5 - Ulrica

Väldigt söta, jag vill ju ha flera i olika färger.

#6 - barnshoppingbloggen

Kanonfina! :)

#7 - Marie

Åh vad söta. Jag köpte en så jättefin tunika/klänning i 100 % silke av Odd molly kollektion. Jättefin. MEN så tvättade jag den....suck...körde den i skonsamt program / 30 grader/ och NU är klänningen helt förstörd. Helt matt i färgen och döful. Jag blev så besviken att den inte höll maskintvätt. Vem orkar stå och handtvätta??? Vilken miss av mig. Tråkiga pengar. 1500 kr!!! Jag mejlade Odd molly kontor-men inget svar. Så jag vet inte om jag kommer köpa fler molly plagg- fastän jag tycker de är jättefina. Man vill ju kunna tvätta och hålla dem rena också....



Har du någon erfarenhet av tvätt av molly plagg? Kundtjänst på Odd molly Sverige??

#8 - Katinka

Underbara! UNDERBARA!!!

#9 - Katinka

Men du; är du en lika stor Odd Molly fan som jag? Kul att träffa en like, såg först inte att det var din blogg när jag läste om den hos Bloggtipsarna!

#10 - Pillan

Dom är så fina dom där kläderna! Kolla gärna in på min blogg!//Pillan