bambi

Det är väl bara att strunta i att läsa bloggen?
DN skriver idag om hur DennisM blev attackerad. Han är den senaste av flera stora bloggare som har blivit attackerad. Det är riktigt läskigt att folk kan hoppa på någon bara för att dom inte gillar dens blogg. Det är väl bara att inte läsa den?? Varför ta till våld?? Men det verkar som om bloggare har blivit dagens c-kändisar. Det var ju inte länge sen man kunde läsa om dokusåpa-kändisar som blev påhoppade på stan... så nu har det övergått till bloggare.
#1 - Ida

ja håller med.. gillar man inte det man läser.. varför läsa? nej våld är väldigt onödigt! lite läskigt det där....

#2 - Jo

Nu hade han iofsig propsat hårt för en diet som gick ut på att inte äta något under fyra hela dagar och sen svulla... så jag tycker det är helt rätt att attackera. Faktiskt. Det finns många unga tjejer där ute med ätstörningar som absolut inte ska läsa sånt där.

#3 - Peter

Jo< Menar du verkligen att det är ok att attackera nån för att den har en annan åsikt än du?

#4 - Jo

Hmmm jag läste precis artikeln, det gjorde jag inte innan, trodde Bambi menade attackerad av Hanna Fridéns inlägg om bojkott. Visste inte att han blivit attackerad på gatan... Så det tar jag såklart tillbaka.

#5 - Sagolikt by PERLA - mamma till två döttrar ♥

Men usch va läskigt =/

#6 - isabella

Hej Rose-Marie :D Isabella här, som du hade i engelska i 1an på NTI :) Läser din blogg varje dag och måste hålla med om att det är sjukt onödigt att ta till våld, låt bli att läsa istället.. helt rätt!

Ha det bra, kram!