bambi

Får man göra slingor när man är gravid?
Jag kommer ihåg att när jag var gravid och gick till frisören och gjorde slingor så var det en läsare som kommenterade "Får man göra slingor när man är gravid?".

Det är himla många frågetecken kring vad man "får" och "inte får" göra som gravid. Det blir nästan för mycket myter och råd som man ska lyssna på under sin graviditet. Jag tror faktiskt att man mår sämre av att bli så stressad av att oroa sig för allt än om man vaxar benen en gång under sin graviditet. Allt om barn tar upp dessa myter och slår hål på dom.. skönt för man blir ganska less på dom när man är gravid!
#1 - Kristin

Du har en Award att hämta i min blogg. :)

#2 - Agnieszka

ja visst blir man trött på alla dessa råd och rön....

Själv så blonderade jag mig strax innan jag blev gravid... sen var jag hos frissan och färgade utväxten och det var ingen fara... använde bara lite mildare produkter.

kram

#3 - Erica

Jag håller med dig! Var inne och läste på den sidan tidigare idag och det var så skönt att kunna läsa att det där med krämer för bristningar bara är en myt! Det har jag alltid sagt, men mina vänner var så övertygande så! Det handlar om förbannat bra gener! :D

Jag fick inspiration av detta inlägg och skrev även om det på min blogg. Jag hoppas du inte har något emot det! :) Då får du säga till!



Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!

Kramar Erica