bambi

Galg-bråk
Jag höll på och hängde upp nytvättade kläder idag och märker att sambon har inte ens öppnat dom nya galgarna vi har köpt till honom! Här hemma är nämligen dom vita galgarna mina (dom är billigare och jag behöver många många fler än vad sambon behöver) och trägalgarna är sambons.

Och vad ser jag inte om jag öppnar en av hans garderober? Ett helt gäng med oöppnade galgar och så har han snott en massa av mina!! Lata jävel, orkar han inte ta bort tejpen på sina utan snor hellre från min garderob?

#1 - anna

Du som är en fena på Odd Molly :D Om jag ska köpa lovely knit cardigan och har storlek 40/42 på H&M vad bör man då ta en 3:a eller en 4:a? Hur är den i storleken, du har den i rött va? tack på förhand/anna

#2 - fia0411

Ha ha, han trodde väl inte att du skulle märka :)

#3 - Bettan

Nu kom jag på att jag glömt gratta dig till att Bloggtisarna skrivit om dig igen.

Grattis och förlåt!

Du får två kramar av mig istället för en så här på kramensdag!

#4 - Emelie

Hej igen, försöker titta in på din blogg varje dag. Är alltid lika kul, speciellt nu när du skriver så mycket. Som jag har skrivit innan (förstår om du inte kommer ihåg) så har mitt jobb spärrat alla bloggar. Det är riktigt tråkigt, men går in nästan varje dag:)) Vill bara tacka för en bra blogg...



Kram Emelie i Sthlm

#5 - Fru Evelina

haha, så typiskt killar =)

#6 - anna

haha.. håller med om att det var grymt slött av honom. kunde ju gett dej trägalgarna då så kunde du öppna förpackningen till dig! =)