bambi

Lärarkortet

Jag är medlem i Lärarnas Riksförbund och fick idag hem det nya medlemskortet -  "Lärarkortet". Vilket är ett Mastercard?!?! Varför delar mitt fackförbund ut ett kreditkort? Ska vi bli som USA där alla har 15-20 kreditkort var eftersom kreditkorten skickas hem till alla hur som helst???

Nu måste man skicka in en lapp och skriva under den för att få kredit på "Lärarkortet"... men dom gör det ju väldigt enkelt för en att skaffa ett kreditkort eftersom man redan har själva kortet.
#1 - vision

tack för tipsen allt ska provas, enligt min vän som är chamapgnefreak deluxe skulle dom perignon falla mig i smaken. men jag håller med, det finns helt säkert helt klart godare alfred gratien är den godaste jag har haft nöjet att avnjuta hitills iaf ;)

#2 - Stina

Nä usch det va fult! Hade inte velat bli påprackad ett kreditkort, vill inte ha kreditkort. Måste man ha det kortet, finns det inget alternativ utan kredit?



Alltså man måste ju inte nyttja det bara för att man har det men ändå ännu ett kort att hålla koll på och som kan bli använt av andra så man blir lurad på pengar i värsta fall.

#3 - Jennie

tack! vilken fin blogg du har !

jaa det är från andra avenyn och a walk to remember!

#4 - Jenny

Förmodligen för att vi har så uuuuuselt betalt!!!

#5 - Åsa

Lärarkortet är ett MEDLEMSkort som man KAN koppla till Mastercard om man VILL.