bambi

Natt 6 av Projekt "No more night-meals"
*PUH* Ännu en natt utan att Zack vakna något. Han somnade sent, runt kl. 22. Sen vaknade han till vid 05.30, han trodde nog att det var morgon så därför räknar jag inte det. Sambon gick upp och puttade lite på honom och då somnade han om. Sen vaknade han 06.45 och då ammade jag honom! Så denna natt tyckte jag var helt okej!

Jag pratade med en kompis som undrade om Zack hade några problem att somna på kvällarna och det har han aldrig riktigt haft. Men så tycker vi inte att det gör så mycket om man han somnar någon timme senare än vanligt. Han brukar somna runt kl. 21, men det kan bli en timme tidigare eller senare.

Men han är väldigt duktig på att somna själv i sin säng, vilket är skönt. Men så har vi försökt vänja honom vid att kunna somna själv redan från start. Vi brukar även gosa lite extra på kvällen, ligga och vara nära varandra i soffan eller som igår kväll i sängen medans jag läste en tidning. Det känns som han laddar trygghet då och då är det inga problem att lägga ner honom när han är vaken för att sedan somna ensam i sin säng när han nyligen varit nära mamma eller pappa en stund.
#1 - Agnieszka

Vad skönt att allt går så himla bra för han!

kramar