bambi

Relationer


Haha, Malin tyckte att jag skulle skriva en bok om hur jag har fått min sambo att dammsuga, borra och göra godisar. :)

Egentligen så tycker jag nog att relationer, bebisar och mode är det som är roligast att läsa om i andras bloggar. Och jag försöker ju skriva en blogg som jag själv skulle vilja läsa så därför blir det mycket bebis och mode... men inte så mycket om min relation. Detta är mycket för att bloggen handlar om mig och inte min sambo. Men min sambo är ju en stor del av mitt liv så därför dyker han upp i bloggen titt som tätt. Men eftersom jag vet att en del av hans släktingar läser bloggen så vill jag inte skämma ut honom eller nåt, jag brukar oftast fråga honom innan jag skriver nåt om honom eller lägger ut en bild på honom.

Ja du, hur jag har fått honom att göra så mycket grejer här hemma? Jag tar fram den stora piskan! ;)
Nej då.. men vi kör ju varannan-gång-metoden. Eftersom jag dammsög sist så var det hans tur nu, det går inte att argumentera emot. Varför ska vi inte dela lika? Vår tid är väl lika mycket värt, så varför ska någon av oss lägga ner mer tid på hushållsarbete?
#1 - Katinka

Bra att dela på sysslorna. Önskar vi här hemma kunde dela på sysslorna lite mer till min fördel bara, haha...

#2 - Malin

Bra där! Vi kör lite samma princip. Iallfall när det gäller matlagningen. Vi har varannan vecka. På min vecka äter vi mat och på Luddes äter vi pastasås med stekt kruksallad eller köttfärssås med fiskkrydda. Ludwig borde inte få lov att vara i köket, egentligen.

#3 - Elin

smart d där med varannangång, måste försöka införa det här hemma också. :P

#4 - Anna - mamma till två sessor

Precis som här hemma! Jag har en riktig "hemmafru" i min sambo. Vi har nästan ombytta roller ibland :)