bambi

Zacks pratande
Julia skrev en sån söt kommentar om att Zack verkar ligga före andra bebisar i utvecklingen (detta är ju nåt alla mammor vill höra om sina bebisar!). Han "pratar" ju riktig bebis-språk nu och är bara 4 månader... så jag börjar också tro att han ligger lite före... i allafall när det gäller pratandet. När det gäller andra saker, som att rulla runt... där ligger han inte lika mycket före. Det verkar som han glömmer bort hur man gör ibland... så han kan inte riktigt rulla runt jämt.

När jag pluggade genuskunskap så minns jag att läraren berättade att man hade gjort en undersökning och sett att mammor säger färre antal ord till sina pojkbebisar än till flickbebisar. Man tror att det kan vara detta som gör att pojkar oftast börjar prata senare än flickor. Med detta i bakhuvudet så har jag pratat väldigt mycket med Zack. Så det kanske är därför han nu är så pratglad?

Jag älskar att höra honom "prata" och uppmuntrar det väldigt mycket... så jag hoppas på att han kommer vara tidig att börja prata på riktigt  :)
#1 - Milo

Min flcika är lite mer än fem månader gammal och hon ålar sig fram över golvet. :) Och krypa försöker hon också göra. :)

#2 - Ida

juste e fråga, när du varar på kommentarer, svarar du i frågarens blogg eller svarar du i din? vissa svarar ju i sin egen blogg och då är det ju såå årt att komma ihåg att kolla efter svar eftersom många gör ju som jag. använder bloglovin....

Jag tycker också att min lilla tjej är tidig i utvecklingen.. men inte med alla saker, precis som du tycker.. det är nog så för de flesta...

#3 - Anneli

Usch!! Det är ju hemskt om dt verkligen är så att mammor pratar mindre med sina söner än sina döttrar! jag surrar då på obehindrat med alla barn oavsett kön, speciellt min lilla son!!

Kramar Anneli