bambi

Bättre att välja kläder efter sin kroppstyp
Nej, jag har nog bestämt mig för att spara till en Indy dress istället. Jag måste lära mig att köpa kläder som passar min kroppstyp och inte bara köpa kläder för att dom är fina på galgen. Det finns så många fina kläder så då kan man lika gärna välja dom som passar en bäst.

Men sen är frågan om jag ska ha en Indy dress i Chocolate eller Powder. Jag gillade Powder mest, men ni tyckte att jag passade bäst i Chocolate... så det blir ett svårt val...

Nu skiljer det ca 5 kilo mellan då jag provade Fields of lace dress och Indy dress, men jag tycker att det ser ut som att det egentligen skiljer 10 kilo! Väldigt osmickrande för min figur!

#1 - Alexandra

Bambi, du är så duktig att resonera på det sättet! Jag håller med dig, de extra 5 kg har du inte varken på höfterna eller på midjan, men Fields of Lace skapar nästan bilringar där de inte finns!!!



Om jag fick råda skulle jag välja chocolate Indy, du har bruna ögon och blont hår, (väldigt ovanligt förresten!), så det är naturligt smickrande för dig att ha sådana ädelbruna nyanser i kläderna!

#2 - vera

jag tycker också den bruna passar dig bäst!

#3 - Anette

Du är fin i vilket som,men med dina fina bruna ögon skulle det nog vara nr 1 för den bruna!!mvh anette

#4 - Miss B

Jag tycker båda sitter fint men det är klart att du ser smalare ut på de högra bilderna eftersom du ju är smalare nu, du ser piggare och sötare ut efter cambridge kuren på alla bilder, men det beror kanske på att den fungerade lite som en detox... det är ju mer säsong för den klänningen som är till höger nu. Tror att den mörka blir bäst till hösten och instämmer i att den passar till dina fina ögon. Jag skulle önska att den fanns i almost black.

#5 - Lo

Tycker definitivt att den puderfärgade är mer smickrande på dig.

Mvh/ en stylist

#6 - Juristen

Jag tycker helt klart att den mörka klär dig bättre, även om den andra också är fin. Men du kommer ångra att du valde en ljus färg i höstmörkret. Har själv beställt indy dressen i chocolate i stl 4. Men nu ser jag att de varnar på flera hemsidor att den är liten i storleken. Annars brukar jag kunna ha en stl 4 med god marginal men nu blir jag orolig. Ska jag behöva bli utan... :( Du som har prövat den, tror du det kan fungera?

#7 - Maja.

Tyckte också powder, den såg lite mer sommarfräsch ut:) Var kan man köpa de där klänningarna? Har aldrig sett dem förr.

#8 - sofie

Det syns att du har gått ned i vikt och då ser så fin ut så! =) Jag är nyfiken på vilken färg det blev på det du har i den rosa påsen! ;p

#9 - johanna

min bloppis har fått in en massa nya skönheter idag.

glöm inte att kolla inom och fynda.

det finns allt från asos.com till gina tricot.



hoppas du hittar något <3



http://fashionjsoul.blogg.se

http://fashionjsoul.blogg.se



( har du egen bloppis ? jag gör även bytes affärer

med andra plagg som faller mig i smaken )

#10 - midnightboom.webblogg.se

gillar kläderna på bilderna starkt.

kolla in dagens have2have på min blogg, om du vill. kanske något du gillar?

#11 - ♥ ♥ ♥ bambi - största Odd Molly bloggen på nätet ♥ ♥ ♥

Juristen: Jag tycker att den i storlek 3 passar mig PERFEKT, så jag är lite osäker på om en storlek 4 kommer att passa dig! Men jag håller tummarna!!!

#12 - Sara

brunt passar dig bäst. det bryter av lite mot dina annars ljusa färger