bambi

Dagens Zack

En stund senare när jag laddar över denna bild till datorn så hör jag hur vår katt Hera skriker till (som ni ser så ligger hon i hallen bakom Zack). Då har Zack tagit tag i hennes svans och hon försöker komma loss. Jag rusar dit så fort jag kan förstås, men Zack hann nog dra henne i svansen ett tag och snälla Hera gjorde ingenting. För jag tänkte på väg dit att nu river hon nog honom... men nej... ingenting! Helt otroligt!

Och Zack blev jätteledsen när jag tog loss hans lilla hand.... elakt av mig att inte låta honom dra henne i svansen va? ;)  Jag ska gosa lite extra med vår stackars misshandlade katt ikväll....
#1 - Elin (Edvinsmamma)

Hihi, att vara katt eller hund i en småbarnsfamilj kan inte alltid vara det lättaste ;)



Kram

#2 - Pingla

Hihi, han är tuff Zack.

Lite symbolik i att han håller i en kattbok på bilden oxå. Är det en instruktionsbok för 10-månaders i att inte dra katter i svansen?

#3 - Bina - everydaymolly

Stackars kissen.. och stackars Zack som har så elak mamma.. (fniss)

#4 - Ann-Louise

William har en likadan kattbok och behandlar vår katt ungefär likadant också :-) Fast vår katt slår till honom med tassarna, dock utan klor som tur är, så dom är kloka som vet att dom inte ska skada små barn.

#5 - Linda

Våran son skulle behöva lära sig hur man behandlar en katt. Våran är ju ingen snäll ragdoll.. för den säger ifrån när Theo bråttar ner katten på golvet... eller drar den i svansen...

#6 - Laura, mamma till Kasper

Haha aaw. Kasper kan plötsligt ta tag i kattens päls och pilla massor och man ser att katten verkligen inte tycker om det, men ändå är hon snäll nog att inte slå bebisen :)

#7 - Rebeccas.se

Så söt!