bambi

Höstens Lovely Knits



Kommer vara i 80% ull och 20% nylon och komma i färgerna: almost black, blue, cherry, lilac och pink (eventuellt nån mer färg, men det är dessa jag har hittat..).

Vilken är din favorit?

#1 - Sofie

Åker till Sthlm på fredag, har du nån fin lista på odd molly butiker? Är det några du vet har bra rea? Ha en trevlig dag.

#2 - Susanna

Den rosa är jättefin!

#3 - Miss B

Sååå fina! Cherry, Almost Black och Blue är nog de finaste färger jag sett på lovely knit hittills i någon kollektion men jag tänker inte köpa någon. Är för varma och går inte att ha inne tycker jag. Föredrar en Houdini tröja då det är kallt för de andas i alla fall. Lovely knit i bomull är bättre och går att ha året runt. Skulle önska att de gjordes i bomull till hösten också. Vill ha cherry bomull!

#4 - Jenny

Åhh, jag skulle vilja ha en i chokladbrun! Almost black var fin tycker jag, men håller tummarna för en brun!!

Höstens koftor är som en kavaj tycker jag, eftersom de inte ä så sladdriga som bomullsvarianterna.

Ha en bra dag!

/Jenny

#5 - Pingla

Jag kommer nog vara mainstream och köra rosa. OM, om jag väljer att köpa en ullkofta. Jag är mer förtjust i bomullsversionen.

#6 - Sara R

Hej!



Jag röstar på cherry.

Själv äger jag inte en enda kavaj, men däremot fyra Lovely knit (marin, klarröd, brun och limegrön). Lovely knit passar till precis allt. Till vardag som fest. Jag har bestämt mig för att ge en sådan i cherry till min mamma när hon fyller år. Med en Lovely knit blir garderoben fulländad!

#7 - sofie

Jag gillar blue =) Fint med den LILA rosetten.

#8 - Ina

Cherry är jättefin och almost black men jag hade föredragit knytbandet på den i en annan färg. Det kommer inte bli något inköp av någon av dessa dock för jag kan inte ha ull, jag svettas ihjäl i det tyvärr. Har skickat efter en Lovely knit från Odd Molly store i bomull i lila som jag väntar i dagarna. Det blir min första Lovely knit. Har inte tyckt att den var min stil riktigt men jag ändrade mig efter jag såg en bild där den var kombinerad med Artology skirt... Det var riktigt snyggt!

#9 - Katinka

Almost black är väl okej, men jag är ute efter en brun nu och absolut inte i ull, så det blir inget köp i år. Känns skönt att säga att jag väntar till våren med det!

#10 - barnshoppingbloggen - mode & shopping för barn!

En almost black vill jag gärna ha i höst =)

#11 - Anonym

Åh jag gillar almost black men inte bandet. Vill ha det cerise :-)

#12 - Rebeccas.se

Den rosa. Förstås. ;)

#13 - Linda

en almost black skulle jag vilja ha minsann...

#14 - Anna

En av mina favoriter!!

Har en grå och en dark pink som jag använder flitigt. Men mina är snyggare än årets färger tycker jag....