bambi

Nostalgi

Det har ju blivit en hel del nostalgi här i bloggen, med tl-klubben och kool-aid. Det fick mig att tänka på... undra vad Zack kommer att minnas från sin barndom. Nu är han så liten så det han leker med eller gör nu kommer han inte komma ihåg. Men det ska bli spännande att se vad han kommer att välja för böcker att läsa och vilket godis kommer att vara hans favoritgodis.

Sambon tittade på Zacks ben igår och såg ett rött märke och tänkte "undra hur han fick det ärret"... nu var det inget ärr... och sambon kom på att han skulle nog veta hur Zack fick ärret om det nu hade varit ett. Vi kommer ju veta allt sånt om Zack... kul att veta nästan allt om en liten person... fram tills tonåren då han ska frigöra sig från oss förstås.

Men det känns som livets stora gåva att få uppleva allt som är så nytt och spännande för Zack tillsammans med honom!
#1 - petra och bebisen felicia

hej hej jag heter petra och jag har det skit jobbigt just nu. jag e ung mamma utan bostad och jag behöver värkligen hjälp. om du känner någon som jag en liten stuga eller ett rum eller .... något som man kan bo i för en billig päng vore jag jätte glad om du kunder höra av dig.



Vore glad om ni ville hjälpa mig med att efterlysa på eran blogg oxå.. tack på förhand!!

#2 - lina [discosadness.blogg.se]

asfin katt på headern! :-D <3

#3 - sofie

Sorgligt att veta att den lilla krabaten ska frigöra sig så småningom. Livets gång, jag vet. Men ändå, han är ju så tjusig och jag skulle tro att man inte vill att den dagen någonsin ska komma. :)

Hoppas att allt är bra med er!

Kram!