bambi

Odd Molly promenaden
Jag har fått några mail angående butiker som säljer Odd Molly här i Stockholm eftersom det är några som ska till huvudstaden under semestern. Jag har en liten "Odd Molly promenad" som jag brukar gå, som innefattar 5 butiker som säljer Odd Molly och då brukar jag nästan alltid hitta det jag letar efter.

Den börjar förstås i Mollyisternas Mecka - Odd Mollys egna butik, dit tar jag tunnelbanan till Östermalmstorg sen går jag:

1.) Odd Molly, Humlegårdsgatan 13
2.) Mathilde, Biblioteksgatan 12
3.) Mathilde, PK-huset
4.) NK (finns bland "Nordiska Designers")
5.) Åhlens City

Jag vet att det finns en butik i Sturegallerian som säljer Odd Molly också och man går förbi Sturegallerian... men jag har aldrig varit inne i den (vet inte ens vad den heter). Men det finns alltså egentligen en 6:e butik man går förbi också!


P.S. Det har snackats en del om en Odd Molly-träff och då skulle det vara trevligt att ta denna promenad tillsammans.
#1 - Emma

Oj, de sku vara så roligt med Molly träff, har aldrig varit i stockholm o sku så gärna vilja shoppa där nån dag, speciellt till Odd Molly butiken! Sköt om dej, kram Emma

#2 - Ina

Jaa jag tycker att vi tar denna promenix tillsammans och avslutar med fika och middag med vin på kvällen.:-) Jag kommer såklart!!

Kram Ina

#3 - Amanda

Hej!



Är inget direkt Odd Mollyfan själv, men tänkte ändå tipsa om att en liten butik i centrala Sundbyberg (som jag såklart glömde namnet på nu) säljer ut sina Odd Mollysar för halva priset just nu.



Inet så svårt att hitta dit, ligger så centralt det kan bli. Typ enda klädaffären också. ;)

#4 - Helena B

Hej, först vill jag tacka för en bra blogg. Hittade hit inte för längesen och jag älskar Odd Molly. Bra med tips, inspiration här!

Butiken du tänker på i Sturegallerian, tror jag heter Wink och ligger precis till höger när man kommer in på gallerian om man går in via entren från ... Grev Turegatan var det : )

Förresten, kanske inte direkt till höger utan andra, Boomerang ligger först till höger... : )



Skriv gärna om besöket om du skulle titta förbi, om det är bra med utbudet där nu? Det var så senast (för 2 månader sen).



Köpte en linne av O. M. där.

#5 - Pingla

Tog Mini-Molly-rundan idag; NK & Mathilde.

Dyrt blev det. Vet inte riktigt hur det gick till. Hade lovat mig själv att jag inte skulle shoppa förrän höstkollektionen.

#6 - Lene

Tack!! Då får det bli OM rundan om ca 1 vecka! Hoppas någon av de har någon rea då!!

#7 - Bina - everydaymolly

Absolut - printar kartan direkt ;-)

#8 - Nina

nu har du lite bilder inne på din mail =)

#9 - Evalena

Wink heter affären och den är väl värd ett besök för de har också ett rätt stort utbud. ligger precis innanför dörrarna till Sturegallerian om man går in från motsatt sida av stureplan(är inte så himla bra på gator o dess namn i sthlm)

#10 - Triathleten

TACK för tipset ska till stockholm på fredag och då ska jag ta denna promenad hoppas dom hunnit få in något från pre fall.

#11 - Linda

Tror också att jag som skånebo satsar på denna rundan nästa vecka då vi åker till Stockholm... längtar redan

#12 - Sara R

Jag ser verkligen fram mot en gemensam Molly-promenad om det blir en träff.

Tänk att få dela en efterlängtad Molly med andra entusiaster. Själv fick jag äntligen hem min eftersökta jeanskjol idag. Jag hittade den på Smultrongården och den kom i ett sött paket invirad i silkespapper. Man bara njuter av prasslet och doften när man öppnar.

Så vi ses när det blir promenaddags. Hoppas vi inte vill åt samma saker bara. Hihi!

#13 - Ann-Louise

Mathilde var ju en guldgruva, har inte varit där förrän idag (tack vare ditt tips) och kom hem med en jeanskjol och en Comma top för halva priset. Jeanskjolen vill jag aldrig mer ta av mig känns det som, har ju läst om den i din blogg men aldrig sett den "live" innan, det var kärlek vid första ögonkastet :-)