bambi

På kuvertjakt

Det har inte blivit så mycket bloggande idag eftersom jag släpade med mig sambon och plutt ut på stan på jakt efter kvadratiska kuvert som ska passa inbjudningskorten till pluttens 1-års-kalas. Det var tydligen lättare sagt än gjort...

Vi gick ända från Söder (Mariatorget) till Åhlens City och jämförde priser på kuvert. Sambon tyckte jag överdrev det hela, vem bryr sig om kuverten tyckte han. Men jag bryr mig... dom billigaste som vi hittade var persiko-färgade för 2 kr/st. men dom hade bara 18 stycken kvar och vi som skulle ha 40 stycken... så det blev att komplettera med ljusblåa för 5 kr./st. Annars så kostade dessa kuvert 7 kr/st på dom flesta ställen... så några kronor sparade vi på gå runt och leta  :)

Så.... nu ska jag sätta mig och skriva adresser på 40 stycken kuvert....
#1 - Katarina

Jag är precis likadan som du

#2 - Elin - Etthustilloss

Vilken tur att ni hittade tillräckligt många till slut. Vad snyggt det kommer bli. Ett annorlunda format gör mycket för första intrycket tycker jag :)

#3 - Emma

Hej! Tänkte fråga dig om en Odd Molly fråga, du hade ju Indy dressen inte sant? Skulle man gå upp en storlek i den eller? För då jag är en person som har vissa klänningar i ettor men föredrar nog hellre 2or eftersom de sitter bättre, så hade du tagit en storlekt större eller? då jag skulle kanske ta och beställa via nätet men då ja har int provat så ja vet int o de fanns bara ända ti storlek 2.. Sköt om dig! Mvh Emma :)

#4 - anna ♥ ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ♥

OJsan vilket stort kalas det kommer bli=)

#5 - Carolina

Ett tips till framtida kuvertinköp: Konstnärshandeln på Hornsgatan (lilla torget vid korsningen Rosenlundsgatan) har billiga kort och kuvert. Har handlat där till alla tre barnens dop och det har varit mycket billigare (och finare) än både på Åhlens och andra ställen.

#6 - Rebeccas.se

Åh, jag hade precis samma problem, dessutom varje år till julkorten eftersom jag envisas med kvadratiska julkort! Hittade på tradera och har köpt där i omgångar, bra att ha ett lager.