bambi

Vecka 28 - #770 Dress

Som några av er redan har märkt så har den efterlängtade Dress #770 blivit min! Gud va jag har längtat och suktat efter denna och nu när den äntligen har blivit min (jag fick offra några gamla Mollysar på Tradera för den) så tänkte jag hedra den med att vara Veckans Odd Molly!


Klänningen kommer från vinterkollektionen Flow Feathers. Det märks då den har dubbelt tyg upptill och man ska ha en underklänning (som medföljer) under. Klänningen gjordes bara i 214 exemplar enligt Odd Mollys huvudkontor och är därför en sällsynt pärla!

Själv så fick jag tag på min tack vare en underbar läsare som tipsade om att den fanns i en webbutik i Finland, så jag snodde åt mig sista exemplaret dom hade! 336 euro kostade den med frakt. Tyvärr så var den i storlek 3 och jag har ju oftast storlek 2. Men jag tänkte att då kunde jag fixa till den hos en skräddare så att den passar mig perfekt!

Den är i det underbara materialet 35% silke och 65% bomull och med härliga detaljer:

Virkade detaljer:


En Molly-dollar precis vid knytet, kollektionsmärket i nacken och det fina mönstret i livet under bysten:



Den känns lite stor på en del ställen, så den skulle nog kunna sys in lite... men det är inte alls mycket som behövs känns det som. Så det var nog tur ändå att det blev en i storlek 3!

#1 - i

#2 - Emma

Va härligt att du fick den! Grattis, den är så perfekt och passar dig jätte bra! :) Jag älskar själv klänningen och är jätte glad för din skull att du fick den! :) Sköt om dig, kram från Emma.

#3 - Ina

Klänningen är verkligen heeelt underbart fin, gud vad avis jag är. ;-) Du är jättefin i den och jag tycker inte den ser jättestor ut, det är ju lite en smaksak också hur man tycker den ska sitta.

Som sagt klänningen är suuuperfin!!!

Mvh Ina

#4 - Katinka

Ja, grattis! Den förtjänade du verkligen! Är så glad för din skull. Vet hur det känns att längta ihjäl sig efter något ju..



Och den ser inte stor ut direkt på bilderna....

#5 - bröllopsbloggen

jättw fin va den, hoppas du hade trevligt på mammagalan??



hoppas på din hjälp, har gått till final i årets glasögonbärare snälla lägg din röst på mej tar bara 2 sekunder och betyder mängder för mej

du kan även vinna 2000 om du lägger din röst



http://www.swoty.se/rosta.php?castvote=29



kram

#6 - Pingla

Såå fin!Himla mycket fina detaljer på klänningen. Och du passar verkligen i den. Grattis till att du hittade den.

#7 - Linda

Så fin den är och sitter verkligen bra på dig. Underbart att hitta det man längtar efter...

#8 - Alina

Hoppas du haft en trevlig helg! =)

#9 - p

vilken härligt fin klänning :D

#10 - Nina

Underbar!

#11 - Mia

Stort grattis!!!! V akul att du har fått tag på den, den är verkligen Odd Molly rakt igenom! :)

#12 - Maria

En sån fantastisk klänning, jag blev alldeles lycklig!

Du klär jättebra i den!!!! Den passar perfekt!

#13 - Sara C

Har mailat dig ang klänningen #770

#14 - Sara C

alltså dig Bambi

#15 - emily

Hej! Måste säga att du var himla vacker i den bedårande odd molly (770) klänningen. Jag spanar och spanar på om det finns någon som säljer den. Det är nämligen min dröm att få bära den på min student. Om du får för att sälja den. skulle jag bli överlycklig om du hörde av dig. mvh emily