bambi

Vecka 29 - #971-972 Temptation (long) tank

Första Mollyn från sommarkollektionen som får äran att vara Veckans Odd Molly är Temptation (long) tank! Temptation tanks är i det härliga materialet 35% silke och 65% bomull vilket gör linnet mjukt som bomull men även glansigt som silke. Perfekta blandningen!

Temptation tanks finns antingen som långt linne med smalare axelband eller kortare linne med lite bredare axelband. Båda sorterna finns i fyra färger: red, apricot, purple och lite blue.

Det är verkligen härliga färger, jag skulle lätt kunna tänka mig en i varje färg! Den röda är en riktiga färgklick, apricot är sån söt och härlig färg som man bara vill äta upp!, älskar kombinationen lila och gult (som min diary cardigan som jag älskar) och sen den svala lite blue som känns svalkande bara man ser den!


Fina detaljer så som spetsband som axelband, knytband framtill, spets i dom fina blommorna framtill och resårband under bysten för en fin figur.


Lite roligt är också att man kan matcha sin Temptation tank med trosor som också finns i samma utförande.


Själv så fyndade jag min röda Temptation long tank på rea för endast 750 kr. (ord. pris var 1295 kr.). Det jag gillar mest med den är att den inte är så urringad (som många Mollysar är) och att den är fin både till vardags och till fest. Extremt användbar! Väldigt lätt att matcha till dom flesta andra Mollysar!

Har du en Temptation tank? Vad tycker du om den? Hur matchar du den med dina andra Mollysar?
#1 - Bina - everydaymolly

Ja jag har en Temptation Tank i lite blue - och jag gillar att den är hel i ryggen och har breda axelband. Det gör att jag känner mig klädd trots att det är ett otroligt svalt plagg när det är riktigt varmt. Har inte hunnit kombinera det med något ännu, men är med i min semesterpackning jag bloggade om igår... svala lugna färger.

#2 - Lotta

Har en i lite blue med smala axelband. Var underbar att ha under värmeböljan. Tycker att den sitter bättre över bysten är private dress. Letar nu efter en i rött i stl 4. hälsningar Lotta

#3 - Pingla

Tycker den är jättesöt och älskar materialet men äger ingen eftersom jag fegar ur vid ärmlöst.

#4 - Katinka

Jag har också det långa linnet med smala axelban i lite blue. Fyndade det på rean och det är underbart. Siter jättefint. Ända problemet är att axelbanden är för långa för mig så jag måste fixa dem innan det går att använda. Linnet sitter ju uppe ändå, men axelbanden hänger då lösa. Köpte det i stl. 2, så lite konstigt. Fast jag är ofta en 1:a i toppar.

#5 - Anna-Karin

Jag har också det långa linnet i lite blue. Älskar den blåa färgen ihop med de lila broderierna. Jag brukar ha str 4 men på detta linne kunde jag ha storlek 3. Jag har ganska stor byst så jag har ett vitt linne under. Har kombinerat den med min # 949 yarnbard cardigan, så snyggt då den har samma lila färg på de virkade spetsarna.

#6 - Susanna

Även jag har det långa linnet i lite blue med smala axelband. Brukar ha en lila kota till som matchar de lila broderierna, jättefint!

#7 - Helene

Jag har en röd. Efter att ha läst ditt inlägg böjade jag leta efter den och den är borta :-(



Jag har varit på resa i tre städer på två veckor + flyttat under samma period, men visst är det typiskt att det är favoritplagget som försvinner....