bambi

Bageriets Bästa!

Jag är ingen godismänniska, utan mer en bakelse-, kak- och chokladmänniska. Så jag blev supersugen på dessa kakor från Göteborgs Kex. Det som jag tyckte var så roligt var att receptet på kakorna finns på sidan av paketet! Jag gillar verkligen när företag är generösa och delar med sig av "företagshemligheter" (t.ex. Odd Molly som delar med sig av sin font helt gratis på sin hemsida). Så jag tycker bara det att receptet finns på sidan är ett stort plus och så vet man exakt vad som är i dom!

Bageriets Bästa heter dom och finns i smakerna: Emilies Bärdröm, Fridas Havre & Himmelrike, Christinas Chokladbegär och Johans Pecanpoesi.
#1 - tess trött tokig morsa/Bröllopsbloggen

men va härligt kanon tips

#2 - Ulrika

Mmmm...Farligt!Pecanvarianten lät ju gudomlig!

Hoppas ni har en mysig kväll:)kram

#3 - Babyportalen.se

Det är ju supersmart av dom! Roligt om man skulle försöka baka dem själv :)



Du har väl inte missat tävlingen på Babyportalen? Titta gärna in och lämna ditt bidrag! :)



//Hanna

#4 - Carolina

Det trist är dock att om man läser både receptet och inneållsförteckningen så stämmer de inte överens :( Värsta sortens lurendrejeri alltså och därmed bojkottar jag kakorna (som dock var helt ok smakmässigt).

#5 - Jenny i Dalby

Mmm, de är jättegoda de här kakorna! Men precis som Carolina skriver ovan så stämmer inte receptet/innehållsförteckningen överens, utan det är lika mycket "e-ämnen" i dessa kakor som alla andra man köper...

#6 - Linda

Visst är dessa underbart goda... mmmm

#7 - Bella

Jag har velat smaka dem såå länge men det har inte blivit av. Är dem goda?