bambi

För varm? Hungrig? Tänder? Övertrött?


Lilla Plutten har haft jättesvårt att somna nu ikväll. Han somnade nyss (han brukar somna vid kl. 20). Vi vet inte om det är värmen (han var rätt så varm) eller om det är tänder på gång eller om han var hungrig eller bara övertrött. Så vi har matat honom (han åt över en portion gröt) och gett honom en alvedon och försökt svalka av honom med handdukar... men ändå ville han inte somna. Till slut så somna han av utmattning.

Som tur är så händer det väldigt väldigt sällan att han har svårt att somna. Men jag blir väldigt ledsen själv av att se honom så ledsen. Man känner sig så maktlös också när man inte vet vad det är som är fel...
#1 - Nina

jag håller med dig. man känner sig sååå maktlös! hemskt. man önskar att dem kunde tala. Theo har haft problem med magen - som vanligt. Men mer nu än vanligt. Helt förstoppad och det som kommer ut är hårt som sten. Förstår inte hur han fått ut det.



Men i början på veckan så hajjade jag ingenting, han va så klängig, otröstlig, sov inte på sina vanliga tider, åt inte som vanligt etc etc.. Men sen i tors/fre så kom ju svaret att det va magen. Något man inte tänker på från början. Idag verkade det lossna iaf med 8 blöjor och han somnade även han helt utmattad vid 21 (vilket är sent för honom)..



Hoppas Zack vaknar upp i morgon och mår super bra igen! Så jobbigt att se dem må så dåligt..

#2 - Vanilla

Vilken fin bild på din son! :-)

#3 - Bina

Krama och gosa.. vet hur det känns när man

inte "räcker till". Hoppas natten blir bra!



Kram

#4 - Ina

Ja jag känner igen det. Man blir så maktlös och vet inte vad man ska göra. Ibland är inget bra som man gör och då får man liksom bara finnas där och låta de skrika men det är inte roligt då de är ledsna. Ofta tror jag inte de vet själva vad de vill ens utan allt känns bara pest. Hoppas han får en god natts sömn nu så blir det säkert bättre imorgon. Tror dock att värmen tar på de, en annan blir helt slut tycker jag.

Mvh Ina

#5 - S

Typiskt, besvärligt att vara så liten och så ledsen.

Hoppas på en bättre dag imorgon! :)

#6 - Bröllopsbloggen

börjar bli lite ledsen på att du inte svarar på mina frågor?!

#7 - Cissi

Det måste vara värmen!

Hannah somnade först 22:40 i går kväll!!! Hjälp...

#8 - Linda

Det låter ungefär som vår kväll igår. William brukar också somna snabbt och smidigt om kvällarna - men inte igår! Tror det var värmen som gjorde det. Det var som en bastu här inne.

#9 - Anonym

Värme+småbarn= sömnproblem....i alla fall då och då...



Min yngsta gillar inte värmen och vill bara vara inne (!) men vi har lyckats få henne att bada i poolen nu iaf...Glass är ju bra också....;)



Just nu är hon så söt, kör runt med en röd bobby car med släp...lycklig över att det inte är sol inomhus!

#10 - Marih

Vi hade svårt att få lilla Amanda i säng härom kvllen också..tror att det är värmen, honbara ligger och vrider o vänder på sig hela tiden. Man vet ju själv hur svårt det är med sömnen dessa varma dagar...funderar starkt på en fläkt till sovrummet...

#11 - Anneli

Vår Elin har också haft svårt att sova p.g.a värmen...